Carmedya Ekim Sayısı Yayında - Son Dakika
Otomobil

Carmedya Ekim Sayısı Yayında

Carmedya Ekim Sayısı Yayında

CARMEDYA.COM – CARMEDYA’nın 205 sayfalık Ekim sayısı yayına girdi.

22.10.2014 04:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CARMEDYA’nın 205 sayfalık Ekim sayısı yayına girdi. 22 mb boyuta sahip ücretsiz dergiyi aşağıdaki linklerden veya www.carmedya.com adresli sitedeki dergi kapağı görsellerine tıklayarak kısa sürede ve yüksek görüntü kalitesiyle indirebilirsiniz.


Carmedya’nın yeni sayısının kapak konusu Paris Otomobil Fuarı… Kapılarını 4 Ekim’de açan fuarın tam 42 sayfalık dosyasında fuarda öne çıkan yeni modellere ve konsept otomobillere yer veriliyor.


Derginin Ekim sayısında BMW 7 Serisi, BMW 6 Serisi Coupe & Gran Coupe, Renault ZOE, Citroen C4 Cactus ve C1 modellerinin ilk sürüş izlenimlerini bulabilirsiniz.


Carmedya Aralık Sayısı’nda, 5 farklı modelin sürüş izlenimine yer veriliyor. Sürüş İzlenimi bölümünün bu ayki konukları BMW X5 xDrive25d, Renault Megane R.S., Nissan X-Trail 1.6 dCi X-Tronic, Renault Twizy ve Hyundai i10 1.2 AT Elite…


Barış Terun’un hazırladığı 2. El Karne bölümünde bu ay Volkswagen Golf ve Jetta modellerine yer veriliyor. Her zaman olduğu gibi Yener Gülünay’ın Güvenli Sürüş köşesi yine sizi bilgilendirmeye devam ederken, Padok köşesinde ise Poyraz Savcı Formula 1 ve motorsporları dünyasının analizini yapıyor.


Motorsporları bölümünde ise Formula 1 Rusya GP, MotoGP Avustralya GP, WRC Fransa Rallisi, 41. Hitit Rallisi ve FIA Dünya Rallikros Şampiyonası ile ilgili haberleri okuyabilirsiniz.


Keyifle okumanız dileğiyle…


http://www.carmedya.com


Carmedya Ekim 2014 sayısını indirmek için tıklayın


Carmedya Ekim 2014 sayısını sayfada açmak için tıklayın


Facebook’ta beğen


Twitter’da takip et


Frienfeed’de takip et


Google+’da izle

Kaynak: Carmedya.com

Son Dakika Otomobil Carmedya Ekim Sayısı Yayında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement