Carmedya Nisan Sayısı Yayında - Son Dakika
Otomobil

Carmedya Nisan Sayısı Yayında

Carmedya Nisan Sayısı Yayında

CARMEDYA’nın 137 sayfalık Nisan sayısı yayına girdi.

07.04.2014 18:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CARMEDYA’nın 137 sayfalık Nisan sayısı yayına girdi. 17.2 mb boyuta sahip ücretsiz dergiyi aşağıdaki linklerden veya www.carmedya.com adresli sitedeki dergi kapağı görsellerine tıklayarak kısa sürede ve yüksek görüntü kalitesiyle indirebilirsiniz.


Carmedya’nın yeni sayısının kapak konusu Mercedes-Benz’in efsanevi arazi aracı G Serisi’nin özel üyesi G 350 BlueTec… İstanbul’un en yüksek bölgelerinden Kayışdağı’na zorlu bir zemin ve sağanak yağmur altında tırmandığımız araçla ilgili izlenimlerimizi sürüş izlenimi sayfalarımızda bulabilirsiniz.


Mart ayının öne çıkan haberlerine yer verilen dergide ayrıca yeniden makyajlanan Renault Megane ve Megane ST modelleriyle ilgili ilk sürüş deneyimi ve detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz.


Carmedya Nisan Sayısı’nda, 6 farklı modelin sürüş izlenimine yer veriliyor. Sürüş İzlenimi bölümünün bu ayki konukları ise Mercedes-Benz G 350 BlueTec, Audi Q3 1.4 TFSI S Tronic, Peugeot 308 1.6 e-HDi 115 HP, Toyota Auris ST 1.6 MultDrive S, Hyundai i20 GO! 1.4 CVVT ve Mercedes-Benz Vito 8+1 116 CDI…


Barış Terun’un hazırladığı 2. El Karne bölümünde bu ay Ford Ka’ya yer veriliyor. Röportaj bölümünde Burcu Burkut Erenkul’un bu ayki konuğu ise Model grubunun solisti ve çiçeği burnunda otomobil yarışçısı Fatma Turgut… Her zaman olduğu gibi Yener Gülünay’ın Güvenli Sürüş köşesi ve Poyraz Savcı’nın motorsporlarını konu alan Padok köşeleri yine sizi bilgilendirmeye devam ediyor.


Motorsporları bölümünde ise Formula 1 Bahreyn GP ve WRC Portekiz Rallisi’ni yine bu sayıda okuyabilirsiniz.


Keyifle okumanız dileğiyle…


http://www.carmedya.com


Carmedya Nisan 2014 sayısını indirmek için tıklayın


Carmedya Nisan 2014 sayısını sayfada açmak için tıklayın


Facebook’ta beğen


Twitter’da takip et


Frienfeed’de takip et


Google+’da izle

Kaynak: Carmedya.com

Son Dakika Otomobil Carmedya Nisan Sayısı Yayında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement