Çarpan; Naci Hakkı Ulusoy Ortaokulunu Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Çarpan; Naci Hakkı Ulusoy Ortaokulunu Ziyaret Etti

Çarpan; Naci Hakkı Ulusoy Ortaokulunu Ziyaret Etti

Kula İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Raşit Çarpan, yeni eğitim ve öğretim yılının başlamasının ardından Naci Hakkı Ulusoy Ortaokulu’nu ziyaret ederek öğrencilerle buluştu.

22.09.2014 11:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kula İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Raşit Çarpan, yeni eğitim ve öğretim yılının başlamasının ardından Naci Hakkı Ulusoy Ortaokulu'nu ziyaret ederek öğrencilerle buluştu.

Okul idarecileri ve öğretmenlerle bir araya gelen Çarpan, daha sonra 5/A sınıfını ziyaret etti. Öğrencilere tavsiyelerde bulunan Ulusoy, bu yaşlarda her öğrencinin mutlaka hedeflerini şimdiden belirlemesi gerektiğini ifade ederek, kendi odalarına ve görebilecekleri her yere bu hedeflerini yazarak asmalarını önerdi. Çarpan; "Kendinizle mutlaka bir kişisel sözleşmeniz ve bir çalışma planınız olsun. Bu sözleşme hükümleri ve çalışma planınıza sadık olarak hareket edin. Hayatınızın hikayesi yazılırken kalemi asla başka birisinin tutmasına izin vermeyin. Önümüzdeki yıllar artık sizin hayat hikayenizin yazılacağı bir yıl ve geleceğinizle ilgili plan ve programınızı bu yıl çok iyi yapmalısınız" dedi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çarpan; Naci Hakkı Ulusoy Ortaokulunu Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement