Carrillo Ezeli Rakibe Gitti - Son Dakika
Spor

Carrillo Ezeli Rakibe Gitti

Carrillo Ezeli Rakibe Gitti

Portekiz 1. Lig ekiplerinden Sporting Lisbon, Perulu kanat oyuncusu Andre Carrillo'nun ezeli rakibi Benfica'ya transfer olduğunu duyurdu.

04.02.2016 04:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

SPORCOPE DIŞ HABERLER - Portekiz 1. Lig ekiplerinden Sporting Lisbon, Perulu kanat oyuncusu Andre Carrillo'nun ezeli rakibi Benfica'ya transfer olduğunu duyurdu. Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan oyuncunun Benfica ile 5 yıllık sözleşme imzaladığı duyuruldu. Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada Benfica'nın oyuncunun transferi için kulübüne ne kadar bonservis ücreti ödeyeceği belirtilmezken, Portekiz basınında yer alan haberlere göre oyuncunun 12 milyon euroya transfer olduğu iddia edildi.

Son dönemde gösterdiği performansla Avrupa'nın dev kulüplerinin dikkatini çeken Andre Carrillo'nun ismi Atletico Madrid, Inter, Fiorentina ve geçmiş dönemde Galatasaray ile de anılıyordu. Perulu oyuncuya Benfica'nın dışında bir başka resmi teklifin de İngilltere Premier League ekiplerinden Bournemouth'tan geldiği, ancak Carrillo'nun tercihini Sporting Lisbon'un ezeli rakibi Benfica'dan yana kullandığı belirtildi.

Carrillo'nun transferi Portekiz basınında transfer intikamı olarak yorumlandı. Geçtiğimiz sezon Benfica'yı çalıştıran Jorge Jesus, takımın başından ayrılmasının ardından bir başka Lizbon ekibi Sporting Lisbon'un başına geçmişti.

Ligin ilk yarısında takımıyla yeni kontrata imza atmak istemediği gerekçesiyle kadro dışı kalan 24 yaşındaki Carrillo, 2014/2015 sezonunda Sporting Lisbon formasıyla çıktığı 46 maçta yaptığı 18 asistle adından söz ettirmeye başlamıştı.

Kaynak: Sporcope.com

Son Dakika Spor Carrillo Ezeli Rakibe Gitti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement