Çarşamba Gençlik ve Spor Kulübü Kuruldu - Son Dakika
Yerel

Çarşamba Gençlik ve Spor Kulübü Kuruldu

Çarşamba Gençlik ve Spor Kulübü Kuruldu

Çarşamba Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü İlkay Aydın, Çarşamba Gençlik ve Spor Kulübünü kurduklarını söyledi.

30.04.2014 21:48  Güncelleme: 21:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çarşamba Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü İlkay Aydın, Çarşamba Gençlik ve Spor Kulübü'nü kurduklarını söyledi.

Çarşamba Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından basın toplantısı düzenlendi. Toplantıda, kurumunun faaliyetleri hakkında bilgi veren İlkay Aydın, "Çarşamba'da Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ile ortaklaşa açılan kurslarımızın sonucunda gençler arasında rekabet duygusunu uyandırmak için yarışmalara katılmamız gerektiğini fark ettik. Bu sebeple ilçede ihtiyaç duyulan bir spor kulübünü daha kendi ilçemiz bünyesinde Çarşamba Gençlik ve Spor Kulübü'nü bugün itibariyle kuruyoruz. Bünyemizde basketbol, voleybol, boks, kano, izcilik futbol, tekvando ve masa tenisi branşların da faaliyet göstereceğiz. Kursiyerlerimizden çıkan yarışmacı çocuklara lisans çıkarıp amatör branşlarında yarıştıracağız. Kulübümüzün tescilli renkleri kırmızı yeşil ve beyaz olarak belirledik. Kulübümüzün ilk meyvelerini masa tenisi branşında il birincisi olan kulübümüzle topladık. Önümüzdeki günlerde U-13, U-14 ve U-15 amatör futbol müsabakalarında ilçemizi temsil etmeyi düşünüyoruz" dedi.

Toplantıda konuşan Çarşamba İlçe Milli Eğitim Müdürü Telat Aktaş, "Tüm okullarımızda mutlaka çocuklarımızı herhangi bir spor branşına yönlendirmesi için gerekli çalışmalar yapılmaktadır. Eski Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Suat Kılıç ve yeni Bakanımız Sayın Akif Çağatay Kılıç'ın Samsunlu olması bizim için büyük bir avantajdır. Spora ve sporcuya vermiş oldukları büyük desteklerinden dolayı ilçemiz adına sonsuz teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu.

Toplantıya ayrıca Çarşamba Gençlik Merkezi Müdürü Bülent Özkan, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Seyit Özgürel ve basın mensupları katıldı. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çarşamba Gençlik ve Spor Kulübü Kuruldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement