Castrol Ford Team 2014 Yılında da Türkiye Ralli Şampiyonasında Zirveyi Hedefliyor - Son Dakika
Güncel

Castrol Ford Team 2014 Yılında da Türkiye Ralli Şampiyonasında Zirveyi Hedefliyor

Vıdeo YOK Castrol Ford Team Türkiye ekibinin 11-13 Nisan tarihlerinde İzmir'de yapılacak olan Türkiye Ralli Şampiyonası öncesinde İzmit Taşköprü Orman Şefliği önünde bulunan test parkurunda araçların testini yaparak yeni sezon açılışı öncesi hedeflerini paylaştı.

03.04.2014 17:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Vıdeo YOK

Castrol Ford Team Türkiye ekibinin 11-13 Nisan tarihlerinde İzmir'de yapılacak olan Türkiye Ralli Şampiyonası öncesinde İzmit Taşköprü Orman Şefliği önünde bulunan test parkurunda araçların testini yaparak yeni sezon açılışı öncesi hedeflerini paylaştı. Castrol Ford Team Türkiye Direktörü Serdar Bostancı takımlarının 18 yıldır aralıksız bir çok başarıya imza attıklarını ve hedeflerinin 2014 yılında şampiyonluk olduğunu söyledi.

HEDEFLERİ ŞAMPİYONLUK

Türkiye'de 18 yıldan bu yana aralıksız olarak ralli parkurlarında sayısız zafer ve şampiyonluklara imza atan Castrol Ford Team Türkiye, 2014 sezonunda da Türkiye Ralli Şampiyonası'nda zirveyi hedefliyor. 2014 sezonunda Türkiye Ralli Şampiyonası'nda iki Fiesta S2000 ve iki de Fiesta R2 ile yarışacak olan Castrol Ford Team Türkiye, 7 zorlu yarışta şampiyonluk için parkura çıkacak.

3 KİLOMETRELİK PARKURDA ARAÇLARI TEST ETTİLER

2013 yılı Türkiye Ralli Şampiyonası'nı Takımlar, Pilotlar, Gençler ve İki Çeker kategorilerinde şampiyon olarak tamamlayan Castrol Ford Team Türkiye ekibi Türkiye Ralli Şampiyonası öncesinde İzmit Taşköprü Orman İşletme Şefliği önünde bulunan parkurdaaraçların ses ayarı, lastik ve süspansiyon gibi tercihlere karar vermek için araçlarını test ettiler. Ayrıca etkinlikte basın mensupları da pilotların yan koltuğuna oturarak Co-Drive etkiğinliğine katıldı.

'PARKURLARDA AZİM VE KARARLILIKLA MÜCADELE EDECEĞİZ'

Sezon açılış etkinliğinde açıklama yapan Castrol Ford Team Türkiye Takım Direktörü Serdar Bostancı, 2014 yılında tamamen Türkiye'ye konsantre olarak yer aldığımız tüm kategorilerde yine şampiyonluklara imza atmak istiyoruz. Gelecek açısından çok doğru yoldayız ve Türkiye'de yerel kahramanlarımızı yaratmak adına faaliyetlerimize ve yoğun çalışmalarımıza devam ediyoruz. Artık Türkiye olarak tek eksiğimiz uluslararası arenaya bir pilot kazandırmaktır, bu çemberi kırdığımız andan itibaren Türkiye'de ralli sporuna olan ilgi ve katkı çok daha fazla olacaktır. Ford Otosan'ın üst yönetimi dahil tüm çalışanlarının ilgisi ve değerli sponsorlarımızın fark yaratan katkıları, herkesin kalbinin bu takım için attığını net biçimde göstermektedir. Castrol Ford Team Türkiye olarak tüm gücümüzle bu desteğin hakkını vermek için azimle ve kararlılıkla parkurlarda mücadele edeceğiz. diye konuştu.

'ULUSLARARASI ARENAYA PİLOT KAZANDIRMAK İSTİYORUZ'

Tek eksiklerinin uluslararası arenaya bir pilot kazandırmak olduğunu söyleyen Bostancı Türkiye motor sporlarında büyük rol aldı, eskiden bir ralli lastiğini bile getirmek problem iken artık çok daha rahat ve zengin şartlar altında hareket ediyoruz. Artık tek eksiğimiz uluslararası arenaya bir pilot kazandırmaktır, bu çemberi kırdığımız andan itibaren Türkiye'de ralli sporuna olan ilginin ve katkının çok daha fazla olacağını açıkça söyleyebiliriz. Ford Otosan'ın tüm üst yönetiminden tüm çalışanlarına kadar herkesin kalbinin bu takım için attığına olan inancımızla tüm gücümüzle bu desteğin hakkını vermek için azimle çalışıyoruz.

'SÜPER 2000 OTOMOBİLİNE GEÇTİK'

Pilot Orhan Avcıoğlu, 2014 sezonuna önemli bir değişiklikle başlıyoruz. Süper 2000 otomobile geçtik. Bu sezon amacımız Türkiye takımlar şampiyonasını kazanıp pilotlar arasında ilk 3'e girmeyi hedefliyoruz. Bizim için yeni bir otomobil olduğu için basamakları ufak ufak çıkmak istiyoruz. Takım olarak da sezon sonunda şampiyonluğa ulaşmayı hedefliyoruz. Yapılan basın açıklamasının ardından basın mensupları da Co-Drive etkinliğine katıldı. Basın mensupları 3 kilometrelik Taşköprü Orman İşletme Şefliği önünde bulunan parkurda pilotlar ile test sürüşüne katıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Castrol Ford Team 2014 Yılında da Türkiye Ralli Şampiyonasında Zirveyi Hedefliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement