Çat Belediye Başkanı Kılıç'tan 10 Kasım Mesajı - Son Dakika
Yerel

Çat Belediye Başkanı Kılıç'tan 10 Kasım Mesajı

Çat Belediye Başkanı Kılıç\'tan 10 Kasım Mesajı

Çat Belediye Başkanı Arif Hikmet Kılıç, "Vefatının 77’nci yıldönümünde Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü rahmet, minnet ve şükranla anıyoruz" dedi.

09.11.2015 15:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çat Belediye Başkanı Arif Hikmet Kılıç, "Vefatının 77'nci yıldönümünde Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü rahmet, minnet ve şükranla anıyoruz" dedi.

Çat Belediye Başkanı Arif Hikmet Kılıç, Atatürk'ün ölümünün 77'nci yıldönümü dolayısıyla yazılı bir açıklama yaptı. Başkan Kılıç açıklamasında, 10 Kasım'ın sadece Atatürk'ü anma günü şeklinde değerlendirilmemesi gerektiğine vurgu yaparak, "10 Kasım, aynı zamanda Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ülkemizi çağdaş ve muassır medeniyetler seviyesine çıkarma adına ortaya koyduğu hedefi yeniden hatırlama ve bu uğurdaki kararlılığımızı gösterme günüdür" ifadesine yer verdi.

Atatürk'ün, ömrünü Türk milletinin geleceği, huzur, refah ve mutluluğu için adadığını vurgulayan Çat Belediye Başkanı Kılıç, "Necip ve aziz milletimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün liderliğinde şanlı bir zafere imzasını atmış, hürriyetini ve istiklalini muhafaza etmiş, Türkiye Cumhuriyeti'ni kurmuş; vatan, millet, bayrak ve hürriyet sevdasını tüm dünyaya göstermiş cesur, kahraman ve mert bir millettir. Bu kahraman milletin başkomutanı ve lideri olan Atatürk, kuşkusuz bizlere büyük bir emanet bırakmış ve Cumhuriyet'i yüceltmemizi ve onu sonsuza kadar yaşatmamızı istemiştir. Bizim Atatürk'e göstereceğimiz en büyük vefa, Cumhuriyet'in temel değerlerini korumak, bu düşünceyle bütünleşmek, açtığı yolda emin adımlarla yürümek ve gösterdiği hedeflere uluşaşabilmek olacaktır. Bu aynı zamanda gelecek nesillere karşı olan ödevimiz ve en büyük sorumluluğumuzdur" diye konuştu.

Başkan Kılıç, şöyle devam etti: "Vefatının 77'nci yılında Cumhuriyet'in kurucusu, büyük devlet adamı Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü rahmet, minnet ve şükran duygularıyla anıyoruz. Gazi'nin şahsında kahraman silah arkadaşlarını, vatanın birliği ve bölünmez bütünlüğü uğrunda canlarını veren aziz şehitlerimizi bir kez daha yad ediyoruz. Ruhları şad olsun" - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çat Belediye Başkanı Kılıç'tan 10 Kasım Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement