Çat Belediye Başkanı Kılıç'tan Anneler Günü Mesajı - Son Dakika
Yerel

Çat Belediye Başkanı Kılıç'tan Anneler Günü Mesajı

Çat Belediye Başkanı Kılıç\'tan Anneler Günü Mesajı

Çat Belediye Başkanı Arif Hikmet Kılıç, Anneler Günü dolayısıyla yazılı bir kutlama mesajı yayımladı.

10.05.2015 12:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çat Belediye Başkanı Arif Hikmet Kılıç, Anneler Günü dolayısıyla yazılı bir kutlama mesajı yayımladı. Mesajına; "Sınırsız sevginin, anlayışın, hoşgörünün ve sabretmenin en temiz ve en saf duyguların timsali olan annelerimizin Anneler Günü'nü kutluyorum" diyerek başlayan Başkan Kılıç, "Annelerimiz, kaç yaşında olursak olalım, bizim en güvenilir güç kaynağımızdır" dedi.

Çat Belediye Başkanı Kılıç, annelerin hayat standartlarının iyileştirilmesinin, eğitim seviyelerinin yükseltilmesi ve sosyal yaşamda çok daha etkin bir rol üstlenmelerinin sağlıklı bir toplum için önemli olduğuna işaret ederek, "Böylece sorumluluk sahibi, kendine güvenen, ahlaklı, milli ve manevi değerlerine bağlı mutlu ve huzurlu bireyler yetiştirmek mümkün hale gelir" diye konuştu.

Anne sevgisinin, dünyadaki sevgilerin belki de en büyüğü olduğunu ifade eden Başkan Kılıç, "Her evladın annesine vereceği en büyük hediye ise, onları her zaman ve her zeminde mutlu etmek, bizim için verdikleri emeğin boşa gitmediğini onlara göstermektir" dedi.

Anneler Günü dolayısıyla şehit annelerinin acılarını da yürekten paylaştığını dile getiren Çat Belediye Başkanı Arif Hikmet Kılıç, "Onlara minnet ve şükran borçluyuz. Hepsinin ellerinden öpüyorum. Tüm annelerimizin Anneler Günü'nü kutluyor, hayırlı, sağlıklı, sıhhatli ve huzurlu ömürler diliyorum" ifadelerini kullandı. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çat Belediye Başkanı Kılıç'tan Anneler Günü Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement