Çat Belediye Başkanından Hastanede Yatan Hastalara Çiçek ve Şeker - Son Dakika
Yerel

Çat Belediye Başkanından Hastanede Yatan Hastalara Çiçek ve Şeker

Çat Belediye Başkanından Hastanede Yatan Hastalara Çiçek ve Şeker

Çat Belediye Başkanı Arif Hikmet Kılıç, Erzurum’daki hastanelerde yatarak tedavi gören Çatlı hemşehrilerine çiçek ve şeker gönderiyor, “geçmiş olsun” dileklerini iletiyor.

12.08.2015 13:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çat Belediye Başkanı Arif Hikmet Kılıç, Erzurum'daki hastanelerde yatarak tedavi gören Çatlı hemşehrilerine çiçek ve şeker gönderiyor, "geçmiş olsun" dileklerini iletiyor.

30 Mart seçimleriyle işbaşına gelen ve 1,5 yılda Çat ilçesinde değişim rüzgarları estiren Belediye Başkanı Arif Hikmet Kılıç, hemşehrilerini hastanelerde de yalnız bırakmıyor. Erzurum'daki hastanelerde yatarak tedavi gören Çatlı hemşehrilerini birer birer tespit eden Başkan Kılıç, onlara önce çiçek ve şeker gönderiyor, ardından kendisi ziyaret ederek "geçmiş olsun" dileklerini iletiyor. Hastaları olduğu kadar, hastane yöneticilerini de şaşkına çeviren hizmet, Başkan Kılıç'ın Çat ve Çatlı vatandaşlara hizmet aşkını adeta gözler önüne seriyor.

Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Çat Belediye Başkanı Arif Hikmet Kılıç, "Bir belediye başkanı, vatandaşının sağlığında da, hastalığında da yanında olmalıdır. Bizim hizmet felsefemiz budur" dedi.

Çat Belediye Başkanı olarak, sadece Çat ilçesi sınırlarında ikamet eden ve yaşayan Çatlı vatandaşlardan değil, Erzurum'un dört bir yanındaki hemşehrilerinden de sorumlu olduğunu anlatan Başkan Hikmet Kılıç, "Personelimizi bu konuda görevlendirmiş bulunuyoruz. Hastanelerde yatarak tedavi gören Çatlı hemşehrilerimizi önce tespit ediyor, ardından her birine çiçek ve şeker göndererek, geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Çünkü biliyoruz ki, hangi hastalıktan tedavi görüyorsa görsün, bir hasta için en önemli şifa kaynağı moraldir. Biz de hastanelerde tedavi gören Çatlı hemşehrilerimizin moralini bu bakımdan yüksek tutmaya çalışıyoruz" diye konuştu.

Hastanede yatarak tedavi gören Çatlı vatandaşlar ise, Başkan Kılıç'ın bu yaklaşımı karşısında çok mutlu olduklarını ifade ederek, "Allah başkanımızı Çat'ın ve bizim başımızdan eksik etmesin. O sadece bir yönetici değil, yerine göre bir ağabey, yerine göre de bir kardeş. Kendisine çok teşekkür ediyoruz" dediler. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çat Belediye Başkanından Hastanede Yatan Hastalara Çiçek ve Şeker - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement