Çataklı Öğrenciler Avrupa'da - Son Dakika
Yerel

Çataklı Öğrenciler Avrupa'da

Çataklı Öğrenciler Avrupa\'da

Van’ın Çatak Çok Programlı Anadolu Lisesi Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Bölümü öğrencileri, “Avrupalılaşıyoruz” isimli Erasmus Plus Projesi kapsamında Çek Cumhuriyeti’ne gittiler.

29.03.2015 17:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Van'ın Çatak Çok Programlı Anadolu Lisesi Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Bölümü öğrencileri, "Avrupalılaşıyoruz" isimli Erasmus Plus Projesi kapsamında Çek Cumhuriyeti'ne gittiler.

Okul Müdürü Tevfik Başdinç, "Avrupalılaşıyoruz" isimli proje ile Çatak Çok Programlı Anadolu Lisesi Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Bölümü öğrencilerinin bölüm öğretmeni refakatinde Çek Cumhuriyeti'nin Prag şehrinde 21 gün sürecek eğitime katılacağını söyledi. Başdinç, "Prag şehrinde alınacak olan eğitimin içeriğinin okulöncesi eğitimde Avrupa'da olan yenilikler, işletmelerde beceri eğitimi, dil eğitimi ve ülke içerisinde yapılacak olan kültürel gezileri kapsamaktadır. Öğrencilerimiz çok başarılı, bazıları il merkezi, bazıları ise il dışına çıkmamış ama bu proje kapsamında şu an Avrupa'dalar. Eğitim sonunda öğrencilere Milli Eğitim Bakanlığı tarafından onaylanacak sertifikalar verilecektir" dedi. - VAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çataklı Öğrenciler Avrupa'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement