Çatal Bulunamayınca Kaşıkla Pasta Yediler - Son Dakika
Magazin

Çatal Bulunamayınca Kaşıkla Pasta Yediler

Çatal Bulunamayınca Kaşıkla Pasta Yediler

İş adamı Dr.Ahmet Bayer'in yeni yatırımı 'Boutique Yalı Daireleri', Muğla'nın Bodrum ilçesine bağlı Yalıkavak'ta gerçekleştirilen bir davetle tanıtıldı.

25.08.2012 20:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İş adamı Dr. Ahmet Bayer'in yeni yatırımı 'Boutique Yalı Daireleri', Muğla'nın Bodrum ilçesine bağlı Yalıkavak'ta gerçekleştirilen bir davetle tanıtıldı.

Yalıkavak'ta gerçekleşen tanıtıma bir çok ünlü isim konuk oldu. Kısa bir konuşma yapan Dr. Ahmet Bayer, projenin ilk fazında 18 daireyi tamamladıklarını belirterek, "2014'e kadar toplam 30 milyon dolarlık yatırım yapacağız. Bu yatırımın yarısını ise 2013 sezonuna yetiştireceğiz. 18 dairelik bu projeye Ocak ayında başlamıştık. A'dan Z'ye tüm kalemlere sahip olan küçük bir proje yapmış olmak, 6 yıl aradan sonra iş hayatına dönüşte bana çok şey hatırlattı, paslarımı sildi" dedi.

Konuşmaların ardından pasta kesen Bayer'i Zeynep Ilıcalı, Melda Aksu, Ali Şen, Aslı Şen, Yurdal Sert, Ercan Saatçi, Hakan Altun ve Ahu Tuba gibi isimler yalnız bırakmadı. Pasta kesiminin ardından pastayı yemek için çatal bulunamayınca Ali Şen kaşıkla konuklara kendi elleriyle pasta yedirdi. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Magazin Çatal Bulunamayınca Kaşıkla Pasta Yediler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement