Çatalağzı Belediyesi Belde Halkına İftar Verdi - Son Dakika
Yerel

Çatalağzı Belediyesi Belde Halkına İftar Verdi

Çatalağzı Belediyesi Belde Halkına İftar Verdi

Zonguldak’ın Kilimli İlçesine bağlı Çatalağzı Beldesi Belediye Başkanlığı tarafından Ramazan ayı münasebeti ile belde halkına iftar yemeği verildi.

28.06.2016 09:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Zonguldak'ın Kilimli İlçesine bağlı Çatalağzı Beldesi Belediye Başkanlığı tarafından Ramazan ayı münasebeti ile belde halkına iftar yemeği verildi.

Çatalağzı merkez kapalı Pazar yerinde gerçekleştirilen iftar programına yaklaşık bin kişi katıldı.

Belde halkı tarafından büyük ilgi ve takdir ile karşılanan iftar organizasyonu ile ilgili bir açıklama yapan Çatalağzı Belediye Başkanı Adnan Akgün, "Çatalağzı Belediyesi olarak belde halkına yönelik Ramazan ayında geleneksel hale getirdiğimiz iftar yemeği programlarından birini daha gerçekleştirmiş bulunuyoruz. İhtiyaç sahiplerinin sadece Ramazan ayında yada bayramlarda bir iftar yemeği yada bir yardım kolisi ile hatırlanıp yılın geri kalan kısmında kaderine terk edilmesini doğru bulmuyorum.

Bu nedenle Çatalağzı Belediyesi olarak beldemizdeki ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın 12 ay boyunca yanında olmayı ilke edinen bir belediyecilik anlayışı ile hareket ediyoruz.

Amacımız Çatalağzı'ni işsizi olmayan, aşsiz evi olmayan, refah, gelişmiş, çağdaş, insanların mutlu ve huzur içerisinde yaşadığı bir belde haline getirmek. Bu inançla ve göreve geldiğimiz ilk günün heyecanı ile çalışıyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle başta belde halkımız olmak üzere tüm yurttaşlarımızn Ramazan ayını kutlar, şimdiden mutlu, sağlıklı ve huzur dolu bayramlar dilerim." şeklinde konuştu. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çatalağzı Belediyesi Belde Halkına İftar Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement