Çatalca'daki Kazada Hayatını Kaybeden 3 Kişi Son Yolculuklarına Uğurlandı - Son Dakika
Güncel

Çatalca'daki Kazada Hayatını Kaybeden 3 Kişi Son Yolculuklarına Uğurlandı

Çatalca\'daki Kazada Hayatını Kaybeden 3 Kişi Son Yolculuklarına Uğurlandı

Çatalca'da vefat eden amcasının oğlu Hasan Alpaslan'ın cenazesine giderken geçirdikleri kazada hayatlarını kaybeden Ak Parti Büyükçekmece Belediye Meclis üyesi Recep Alpaslan, Arif Telli ve Muharrem Çağlayan, kalp krizi sonucu ölen Hasan Alpaslan birlikte son yolculuklarına uğurlandı.

07.05.2015 15:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çatalca'da vefat eden amcasının oğlu Hasan Alpaslan'ın cenazesine giderken geçirdikleri kazada hayatlarını kaybeden Ak Parti Büyükçekmece Belediye Meclis üyesi Recep Alpaslan, Arif Telli ve Muharrem Çağlayan, kalp krizi sonucu ölen Hasan Alpaslan birlikte son yolculuklarına uğurlandı.

Vefat edenler için Tepecik'te öğlen namazına müteakip cenaze namazı kılındı. Cenazeye katılanların kalabalık olması nedeniyle namaz boş bir alanda kılındı. Cenazeye Recep Alpaslan'ın oğlu, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun danışmanı Muhammed Alpaslan, İstanbul Valisi Vasip Şahin, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Mustafa Şentop ve Ekrem Erdem, CHP Milletvekili Kadir Gökmen Öğüt, Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Ak Parti İl Başkanı Selim Temurci ile çok sayıda yakını ve vatandaşlar katıldı. Kılının cenaze namazının ardından Recep ve Hasan Alpaslan ile Arif Telli ve Muharrem Çağlayan'ın cenazeleri toprağa verilmek üzere götürüldü. - İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Çatalca'daki Kazada Hayatını Kaybeden 3 Kişi Son Yolculuklarına Uğurlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement