Çatalzeytin Lisesinde Tübitak Bilim Fuarı Açıldı - Son Dakika
Yerel

Çatalzeytin Lisesinde Tübitak Bilim Fuarı Açıldı

Tübitak ve Milli Eğitim Bakanlığı iş birliği ile Çatalzeytin Şehit Engin Açıkgöz Çok Programlı Lisesinde Tübitak Bilim Fuarı açıldı.

25.05.2016 15:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tübitak ve Milli Eğitim Bakanlığı iş birliği ile Çatalzeytin Şehit Engin Açıkgöz Çok Programlı Lisesinde Tübitak Bilim Fuarı açıldı.

İki gün sürecek fuarı Kaymakam Recep Koşal, daire amirleri ve Yunus Emre Ortaokulu öğrencileri gezdiler. Proje giderlerini Tübitak'ın karşıladığı fuarda üç aylık çalışma sonunda öğrenciler sosyal bilimler, matematik, edebiyat, fen bilimleri, meslek dersleri alanında öğretmenlerinin danışmanlığı ile 49 proje sergilediler.

Okul müdürü Hasan Yılmazer "Okulumuzda 131 öğrenciye 20 öğretmen eğitim -öğretim hizmeti vermektedir. Tübitak ile ortak bilim fuarı düzenledik. Öğrencilerin araştırma ruhunu geliştirmelerini amaçladık." dedi.

Öğretmen ve öğrenciler özverili bir çalışma ile Marulların Renk Değişimi, Kaçışan Renkler, Tarihin Sessiz Kanıtı Ginolu, Önemli Su Yolları, Kültür Şoku, Kansersiz Yaşama Doğru, Mucizevi Kemer, Dört Eşitlik gibi birbirinden güzel ve ilginç projeler hazırladılar. - KASTAMONU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çatalzeytin Lisesinde Tübitak Bilim Fuarı Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement