Çatı Adayı Komisyonu Masmo'yu Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Çatı Adayı Komisyonu Masmo'yu Ziyaret Etti

Çatı Adayı Komisyonu Masmo\'yu Ziyaret Etti

İlk turu 10 Ağustos 2014 tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesinde Antalya'nın Manavgat ilçesinde CHP, MHP, DP, BBP ve DSP ilçe başkanlıkları tarafından oluşturulan çatı adayı komisyonu, Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu'na destek arayışlarına STK ziyaretleri ile devam ediyor.

23.07.2014 14:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İlk turu 10 Ağustos 2014 tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesinde Antalya'nın Manavgat ilçesinde CHP, MHP, DP, BBP ve DSP ilçe başkanlıkları tarafından oluşturulan çatı adayı komisyonu, Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu'na destek arayışlarına STK ziyaretleri ile devam ediyor. Manavgat Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası'nı ziyaret eden komisyon Ekmeleddin İhsanoğlu'na destek istedi. MASMO Başkanı Nezih Özgenç ve yönetim kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu ziyarette komisyonu tarafından yapılan açıklamada, 10 Ağustos Pazar günü Türkiye Cumhuriyeti tarihinde ilk defa sadece Cumhurbaşkanı seçimi için halk oylaması gerçekleştirileceğini, Cumhurbaşkanının halk tarafından seçilecek olmasının büyük bir sorumluluk olduğu söylendi.

Komisyona ziyaret için teşekkür eden MASMO Başkanı Nezih Özgenç ise, ilk defa Cumhurbaşkanını halkın seçecek olmasını çok önemsediklerini belirterek, seçime katılan adaylara başarılar diledi.

MASMO Başkanı Nezih Özgenç ve yönetim kurulu üyeleri, komisyon üyeleri ile birlikte Cumhurbaşkanlığı seçimleri hakkında fikir alış verişinde bulundular. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çatı Adayı Komisyonu Masmo'yu Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement