Çatıdan Düşen Usta Öldü - Son Dakika
Güncel

Çatıdan Düşen Usta Öldü

Çatıdan Düşen Usta Öldü

Tekirdağ'ın Çorlu İlçesi'nde çatı tamiri yaptığı sırada dengesini kaybedip aşağıya düşen Ömür Yoruç öldü.

23.10.2014 13:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ'ın Çorlu İlçesi'nde çatı tamiri yaptığı sırada dengesini kaybedip aşağıya düşen Ömür Yoruç öldü.

Olay, Yeni Sanayi Sitesi'nde meydana geldi. Bir dükkanın çatısını tamir etmek için üzerine çıkan 43 yaşındaki Ömür Yoruç, dengesini kaybederek aşağı düştü. Çevredekilerin ihbarıyla gelen sağlık ekipleri Yoruç'un yaşamını yitirdiğini belirledi. Savcılık ve polis ekiplerinin incelemesinin ardından Ömür Yoruç'un cesedi kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Çorlu Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Soruşturma sürüyor. - Tekirdağ

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Çatıdan Düşen Usta Öldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Fortnite, Avatar: Son Hava Bükücü karakterlerini oyuna ekliyor
    09:10 Fortnite, Avatar: Son Hava Bükücü karakterlerini oyuna ekliyor

    Fortnite, sevilen animasyon dizisi Avatar: Son Hava Bükücü karakterlerini ve dünyasını oyuna getirerek popüler kültürdeki yerini bir kez daha kanıtlıyor. Oyun içi mağazada, Avatar karakterlerinin kostümleri ve aksesuarları satışa sunulacak. Ayrıca, Epic Games özel etkinlikler ve görevlerle oyunculara ödüller kazandıracak ve Avatar evreninin derinliklerine dalmalarını sağlayacak.

  • EA ve DICE, Battlefield 2042 için son büyük içerik güncellemesini duyurdu
    09:10 EA ve DICE, Battlefield 2042 için son büyük içerik güncellemesini duyurdu

    EA ve DICE, Sezon 7'nin Battlefield 2042 için son büyük içerik güncellemesi olacağını duyurdu. Bu kapsamda sevilen aksiyon-nişancı serisinin yeni oyunu için çalışmaların başlayacağı bildirildi. EA, yeni Battlefield oyunu için kolları sıvadı. EA'de üst düzey yöneticilerden biri olan Byron Beede, Battlefield serisinin geleceği hakkında konuştu. Battlefield 2042 için küçük güncellemelerin devam edeceğini söyleyen Beede; yeni haritalar, silahlar ve araçların artık geliştirilmediğini açıkladı. EA ise Battlefield serisinin uzun vadeli geleceğine olan inancını sürdürüyor. Beede; DICE, Criterion, Ripple Effect ve Motive stüdyolarının artık hem çok oyunculu hem de tek oyunculu Battlefield projeleri üzerinde çalışacağını söyledi.

  • Discord'a anket oluşturma özelliği eklendi
    09:10 Discord'a anket oluşturma özelliği eklendi

    Discord, kullanıcıların kararsız kaldıkları konularda demokratik bir şekilde seçim yapabilmelerini sağlayan anket oluşturma özelliğini duyurdu. Bu özellik, WhatsApp ve Telegram gibi rakip uygulamalarda zaten bulunuyor. Discord'un bu özelliği geç duyurması dikkat çekiyor. Anket oluşturma özelliği kademeli olarak dağıtılıyor, kullanıcılar birkaç gün sonra kontrol ederek kullanabilirler.

  • Intel, Xeon 6 ile sunucu işlemcilerini birleştiriyor
    09:10 Intel, Xeon 6 ile sunucu işlemcilerini birleştiriyor

    Intel, Vision 2024 etkinliği kapsamında yapay zeka ve sunucu işlemcilerini ele aldı. Donanım devi, yakında çıkacak Granite Ridge ve Sierra Forest çiplerini Xeon 6 modeli altında birleştireceğini duyurdu. Bu adımla birlikte Intel, kafa karıştırıcı model isimlerinden uzaklaşmak istiyor. Yeni Xeon 6, üşterilerin Intel'in veri merkezi ürün serisini anlamasını kolaylaştıracak. Intel'in tamamen verimli çekirdek mimarisini kullanan ilk Xeon modeli Sierra Forest olacak. Sierra Forest'ın E-çekirdek tasarımı; ölçeklenebilir bulut ve mikro hizmet yüklerini hedefliyor. Ayrıca watt başına 2,4 kat performans artışı ve 2,7 kat daha fazla verimlilik vadediyor. Xeon 6'nın P-çekirdekleri ise Granite Rapids olarak adlandırılacak. MXFP4 veri formatı için yazılım desteği sunacak. Bu da sunucu işlemlerinde gecikmeyi 6,5 kata kadar azaltacak. Ayrıca Meta Llama-2 gibi yapay zeka modellerinin sunucularda kullanılmasının önünü açacak.

  • Elon Musk: 2025'in sonuna kadar yapay zeka insanlığı geçebilir
    09:10 Elon Musk: 2025'in sonuna kadar yapay zeka insanlığı geçebilir

    Elon Musk, yapay zeka alanındaki atılımların hızlanmasıyla birlikte yapay zekanın 2025'in sonuna kadar insan düzeyinde bir zekaya ulaşabileceğini öngörüyor. Musk'a göre, önümüzdeki yıl belirli alanlarda yapay zeka sistemleri insanlardan daha akıllı olacak ve beş yıl içinde yapay zeka yetenekleri tüm insanları aşacak. Bu tahmin, Musk'ın önceki tahminlerinden daha kısa bir süreyi işaret ediyor ve yapay zeka gelişimindeki ilerlemelerin hızlandığını gösteriyor.


Advertisement