Çatıdan Düşerek Ölen İşçi Toprağa Verildi - Son Dakika
Güncel

Çatıdan Düşerek Ölen İşçi Toprağa Verildi

Çatıdan Düşerek Ölen İşçi Toprağa Verildi

İzmir'de, Konak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü hizmet binasında çatı aktarımı yapan arkadaşlarına yardım için çalışırken, bastığı tahtanın kırılmasıyla aşağı düşüp ölen 55 yaşındaki Halil Tut toprağa verildi.

26.05.2015 15:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'de, Konak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü hizmet binasında çatı aktarımı yapan arkadaşlarına yardım için çalışırken, bastığı tahtanın kırılmasıyla aşağı düşüp ölen 55 yaşındaki Halil Tut toprağa verildi. Olayla ilgili soruşturmanın ise sürdüğü bildirildi.

İzmir'de, iş kazasından son ölüm olayı, Alsancak semti 1393 sokaktaki Konak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü hizmet binasında geçen pazar günü meydana geldi. Yamanlar semtinde oturan evli ve 4 çocuk babası Halil Tut, çeşitli işlerde çalıştıktan sonra emeklilik için gerekli olan gün sayısını doldurup yaşının dolmasını beklemeye başladı. Bu süre içinde de ailesine destek olmak isteyen Tut, çeşitli işlerde geçici olarak çalıştı. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü hizmet binasının çatı aktarımını yapan arkadaşlarına yardım etmek isteyen Tut, geçen pazar günü onlarla birlikte gitti. Tut, çatıda çalışırken, bastığı tahtanın kırılmasıyla dengesini kaybedip 3'üncü kattan zemine çakıldı. Tut'un düştüğünü gören arkadaşları sağlık ve polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık görevlileri, Tut'un hayatını kaybettiğini belirledi. Savcının incelemesinin ardından Tut'un cansız bedeni İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Burada yapılan otopsi sonrası cenazesi ailesine teslim edilen Tut için Yamanlar Cemevi'nde cenaze töreni düzenlendi. Törenin ardından Tut Doğançay Mezarlığı'nda gözyaşları arasında toprağa verildi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Çatıdan Düşerek Ölen İşçi Toprağa Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement