Çaturoğlu, Kozlu İlçesinde Halk Oylamasına Destek İstedi - Son Dakika
Yerel

Çaturoğlu, Kozlu İlçesinde Halk Oylamasına Destek İstedi

Çaturoğlu, Kozlu İlçesinde Halk Oylamasına Destek İstedi

AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ve Anayasa değişikliği referandum çalışmaları çerçevesinde Zonguldak’ın Kozlu ilçesinde ziyaretlerde bulundu.

22.03.2017 20:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ve Anayasa değişikliği referandum çalışmaları çerçevesinde Zonguldak'ın Kozlu ilçesinde ziyaretlerde bulundu.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu'na çalışmalar sırasında AK Parti Kozlu İlçe Başkanı Ahmet Özdemir, Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz, Kozlu belediye meclis üyeleri, İl Genel Meclisi Başkanı Vacit Durdubaş, il genel meclisi üyeleri ve teşkilat mensupları eşlik etti.

Çaturoğlu, ilk olarak ziyaret ettiği Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz'ın makamına gelen Down Sendromlu öğrencilerle yakından ilgilenip kendileri ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kozlu'da Polis Merkezi Amirliği, esnaflar ve taksi duraklarını ziyaret eden Çaturoğlu, kendilerinden 16 Nisan'da ki referandumda destek istedi.

AK Parti kadın kolları yönetimi ve üyeleri ile de bir araya gelen Çaturoğlu, kendilerine özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Milletvekili Çaturoğlu daha sonra Kozlu İhsaniye Mahallesinde Cevat Açıkgöz'ün evinde düzenlenen ev sohbetinde katıldı. Çaturoğlu burada yaptığı konuşmasında şunları söyledi; "Türkiye yönetim sistemini değiştiriyor. Darbelerin, krizlerin, kaosların sebebi olan mevcut sistem yerine dünyanın en gelişmiş ülkelerinin kullandığı sisteme geçiyoruz. Bunun adını Cumhurbaşkanlığı sistemi olarak koyduk ve milletimizin önüne getirdik. Bu sistem tercüme değil, yerlidir. Bu anayasa değişikliği ülkemiz için tarihi bir fırsat. Kendisini yerli ve milli olarak gören herkes bu anayasa değişikliğini sahiplenmelidir. Milletimizin geleceği adına attığımız her adım bugüne kadar vesayet odakları ve terör örgütleri tarafından sabote edilmeye çalışıldı. Bakınız sadece 1991 yılından bu yana kesintisiz bir istikrar dönemi yaşasaydık, şu anki durumumuzun iki kat üstünde olacaktık. Geçmişte hep Hakimiyet kayıtsız şartsız milletindir dediler. İlkokulda hep onu öğrendik. Ama öyle miydi gerçekten? Asla değildi. Eğer hakimiyet kayıtsız şartsız milletin olsaydı, milletin üç sefer üst üste seçtiği Adnan Menderes, idam edilmezdi. MHP ve AK Parti önerileriyle 415 Milletvekili oyuyla Türkiye Büyük Millet Meclisinde kızlarımız Üniversiteye başörtüsü ile gidebilsin şeklindeki yasak kalksın diye karar alındığında Anayasa Mahkemesi elinin tersiyle itmesiyle, aslında Hakimiyet kayıtsız şartsız milletin olmadığı çok bariz ortaya çıkmıştır. Peki, kimin elinde bu hakimiyet değerli arkadaşlar? Onun için vatandaşlarımızdan yapılacak halk oylamasında 'Evet'e destek istiyoruz. Biz diyoruz ki: İşimiz hizmet, gücümüz millet, kararımız Evet. 16 Nisan Halk Oylamasında Türkiye "Evet" ile güçlenmeye devam edecektir."

Çaturoğlu ev ziyaretlerinin ardından Kozlu'dan ayrıldı. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çaturoğlu, Kozlu İlçesinde Halk Oylamasına Destek İstedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement