Çaturoğlu'ndan Alaplı Ziyaretleri - Son Dakika
Yerel

Çaturoğlu'ndan Alaplı Ziyaretleri

Çaturoğlu\'ndan Alaplı Ziyaretleri

AK Parti Zonguldak Milletvekili adayı Faruk Çaturoğlu, Alaplı ilçesinde kamu kurum, kuruluşlar, odalar ve derneklere ziyaret gerçekleştirdi.

23.04.2015 17:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Zonguldak Milletvekili adayı Faruk Çaturoğlu, Alaplı ilçesinde kamu kurum, kuruluşlar, odalar ve derneklere ziyaret gerçekleştirdi.

AK Parti Zonguldak Milletvekili adayı Faruk Çaturoğlu, beraberinde AK Parti Alaplı ilçe Başkanı Mustafa Yavuz, yönetim kurulu üyeleri ve partililer ile birlikte seçim çalışmaları kapsamında Alaplı'da bir dizi ziyaretlerde bulundu.

İlk olarak Alaplı Kaymakamı Çağlar'ı makamında ziyaret eden Çaturoğlu ve beraberindekiler Çağlar'a görevinde başarılar diledi. İlçedeki çalışmalar hakkında Kaymakam Altuğ Çağlar'da kısa bilgiler alan Çaturoğlu, daha sonra Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, Alaplı Emniyet Müdürü Erkan Tektaş, Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Recep Ocak, Alaplı Esnaf Odası Başkanı Muharrem Gelgeç, Alaplı Şoförler Odası Başkanı Kemal Çam, Alaplı Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Uysal'ı makamında ziyaret ederek görüş ve fikir alışverişinde bulundu.

Ziyaretler ilgili değerlendirmelerde bulunan AK Parti Zonguldak Milletvekili adayı Faruk Çaturoğlu, "Bugün Alaplı ilçemizde kamu,kurum ve kuruluşlarımızın yanı sıra odalarımız ve sivil toplum örgütlerimize ziyaret gerçekleştirdik" dedi.

Koltuk ve sen ben kavgası asla yapmayacaklarını ifade eden Çaturoğlu, şöyle konuştu: "Allah bize memlekete hizmet etme kapısını araladı. İnşallah Milletvekili olduğumuz taktirde bölgemizin, ilimizin daha iyi noktalara gelmesi için hep birlikte çalışacağız. Bunu yaparken de birlik beraberlik içinde yapacağız. İktidar muhalefet hep birlikte gücümüzü birleştirerek İlimiz ve İlçelerimizin için ne gerekiyorsa hizmet anlamında almaya gayret edeceğiz. Koltuk, sandalye ve sen, ben kavgası yapmayacağız. Biz kavgamızı Zonguldak'ın tamamı için yapalım. Biz inşallah bu birlikteliği bölgemizde sağlayacağız" - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çaturoğlu'ndan Alaplı Ziyaretleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement