İlhan Cavcav, Savcılığa Suç Duyurusunda Bulundu - Son Dakika
Spor

İlhan Cavcav, Savcılığa Suç Duyurusunda Bulundu

İlhan Cavcav, Savcılığa Suç Duyurusunda Bulundu

Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav, tehdit edildiği iddiasıyla Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'na başvurdu.

15.09.2014 18:09  Güncelleme: 19:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bir süredir verdiği demeçlerde menajer konusuna dikkati çeken İlhan Cavcav, bir menajer tarafından tehdit edildiği iddiasıyla Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu.

Gençlerbirliği'nin 79 yaşındaki tecrübeli başkanı Cavcav'ın "Kulüplerimiz artık menajerlerle iş yapmasınlar. Bir menajer bana inanılmaz kazık attı" gibi ifadeleri basında yer almıştı.

BLOKHIN VE İRFAN BUZ'LA GÖRÜŞÜLÜYOR

Kırmızı-siyahlı ekipte teknik direktörlük görevi için ismi gündeme gelen Sergen Yalçın ile anlaşma sağlanamadı.

Yalçın ile anlaşamayan başkent ekibinin başına Ukraynalı tecrübeli teknik adam Oleh Blokhin ya da Bursaspor'da bir dönem çalışan İrfan Buz'un getirilmesi planlanıyor. Teknik adam tercihi konusuna perşembe gününe kadar karar verilecek.

BROKHIN KİMDİR?

Aktif futbol kariyeri boyunca 1991'de dağılan Sovyetler Birliği Milli Takımı (SSCB) ile Dinamo Kiev kulübünde attığı gollerle adından söz ettiren Oleh Blokhin, teknik direktörlük macerasına 1990 yılında Yunanistan'ın Olympiacos kulübünde başladı. Pire temsilcisi ile 1991 ve 1992 sezonunda lig ikincisi olan Ukraynalı çalıştırıcı, sonraki yıllarda başına geçtiği diğer önemli Yunan ekipleri PAOK ve AEK ile herhangi bir başarı elde edemedi.

Daha sonra ülkesinin milli takımının başına getirilen Blokhin, Ukrayna'nın 2006 FIFA Dünya Kupası'nda çeyrek finale yükselmesini sağladı ancak takım, evsahipliğini yaptığı 2012 Avrupa Futbol Şampiyonası'na grup aşamasında veda etti.

DINAMO KIEV'LE LİGDE 3. OLDU

61 yaşındaki teknik adam son olarak sembol isimlerinden biri olduğu Dinamo Kiev'in yolunu tuttu. 2012'nin eylül ayında 4 yıllık sözleşme imzaladığı Dinamo Kiev'deki ilk sezonunda ligi 3. bitirdi. Sonraki sezon ligin zirvesindeki Shakhtar Donetsk ve Dnipro'nun 7 puan gerisine düştüğü 17 Nisan 2014'te görevine son verilen teknik direktör, o tarihten bu yana herhangi bir takım çalıştırmadı.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor İlhan Cavcav, Savcılığa Suç Duyurusunda Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement