Cavit Çağlar: "Bursaspor İnşallah Yeni Şampiyonluklar Görür" - Son Dakika
Spor

Cavit Çağlar: "Bursaspor İnşallah Yeni Şampiyonluklar Görür"

Cavit Çağlar: "Bursaspor İnşallah Yeni Şampiyonluklar Görür"

Bursaspor eski Başkanı ve Devlet eski Bakanı Cavit Çağlar, Bursaspor'a Avrupa'da başarılar dileyerek, "Bursaspor, bundan sonra inşallah şampiyonluk ve güzel neticeler görür" dedi.

28.06.2013 19:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursaspor eski Başkanı ve Devlet eski Bakanı Cavit Çağlar, Bursaspor'a Avrupa'da başarılar dileyerek, "Bursaspor, bundan sonra inşallah şampiyonluk ve güzel neticeler görür" dedi.

Bursaspor'un eski başkanlarından, Nergis Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve Devlet eski Bakanı Cavit Çağlar, Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Kadir Şankaya ve Divan Başkanlık Kurulu üyeleri Özlüce tesislerine gelerek yönetim kuruluna başarı dileklerini iletti. Bursaspor Başkanı Erkan Körüstan ve yönetim kurulu üyelerinin hazır bulunduğu ziyarette Çağlar, Bursaspor'un çok güzel bir genel kurul gerçekleştirdiğini ve bu yarışta ipi göğüsleyen Erkan Körüstan ve heyetine başarılar dilemek üzere Özlüce'ye geldiklerini belirtti. Çağlar, "Başkanlığa aday olan 5 arkadaşımız da birbirlerini incitmeden, yermeden çok önemli bir genel kurul gerçekleştirdi. Sonuçta ipi Erkan kardeşim ve heyeti göğüsledi. Bursaspor bundan sonra inşallah şampiyonluk ve güzel neticeler görür. Başta Erkan kardeşim olmak üzere tüm yönetici arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Bursaspor sevdası hepimizin içerisinde var. Bir türlü kopamıyoruz. Bu sene Avrupa'ya gidiyoruz. İnanıyorum ki güzel yapacağınız transferler ile eldeki kadro ve gençlerimiz ile başarılı olacaksınız" dedi.

Bursaspor Başkanı Erkan Körüstan'ın daha önceki dönemlerde hem yöneticilik ve başkanlık yaptığı için yöneticiliğin kökünden geldiğini ifade eden Çağlar, "Keza ekip arkadaşları da öyle. Bize düşen hepimiz bir olarak yönetim kuruluna destek olmak. Ben genel kurula gelmedim. Kalbimdeki ismi belli etmek istemedim. Seçilen kişi hepimizin başkanı olacaktı. Diğer 4 adayımız da gelecek dönemlerde görev alabilirler. Bu iş sırayla olur. Bir kez daha Bursaspor'u sahipsiz bırakmadıkları için tüm adaylara teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Kadir Şankaya ise yaptığı açıklamada, "Çok güzel ve değerli bir kongre yaptık. Sayın başkan ve yönetim kurulu üyelerimiz yüzde 32 oy alarak göreve geldiler. Geri kalan yüzde 62'yi unutmayacağız. Divan olarak seçilecek başkanın yanında olacağımızı belirtmiştik. Erkan başkana ve yöneticilerini görevlerinde başarılar diliyoruz" şeklinde konuştu.

Bursaspor Başkanı Erkan Körüstan ise Çağlar ve Divan Başkanlık Kurulu üyelerine ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür etti. Körüstan, "Sevdamız, aşkımız Bursaspor. Bursaspor için birlik ve beraberliğin çok önemli olduğu günlerdeyiz. Çok güzel bir genel kurul geçirdik. Bizleri ziyaret eden Cavit Çağlar'a ve Divan Başkanlık Kurulu Başkanlığı üyelerine çok teşekkür ediyorum" diye konuştu. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Cavit Çağlar: 'Bursaspor İnşallah Yeni Şampiyonluklar Görür' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement