Çavuşoğlu: "Akaydın Yalanla Geldi Yalanla Gitti" - Son Dakika
Güncel

Çavuşoğlu: "Akaydın Yalanla Geldi Yalanla Gitti"

Çavuşoğlu: "Akaydın Yalanla Geldi Yalanla Gitti"

Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Mevlüt Çavuşoğlu, şöyle konuştu: "Antalya CHP’nin kalesiymiş, bu da nereden çıktı?

31.03.2014 16:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Mevlüt Çavuşoğlu, şöyle konuştu: "Antalya CHP'nin kalesiymiş, bu da nereden çıktı?"

CHP'nin bazı yerlere kalemiz dediğini anlatan Çavuşoğlu, şunları söyledi: "Bunlardan birisi de Akseki idi. Akseki kimin oldu Antalya? Gazipaşa demişlerdi. Gazipaşa'da CHP üçüncü parti oldu. Artık Antalyalılar ideolojiye kurban etmiyor şehrini. Antalyalılar artık sloganlara feda etmiyor şehrini. Antalyalılar şehri çalışan insanlara emanet ediyor."

Bakan Çavuşoğlu, 5 yıl aradan sonra AK Parti Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığını kazanan Menderes Türel'in il binası önündeki teşekkür mitinginde konuştu. Aylardır gece gündüz seçim çalışması yaptıklarını vurgulayan Çavuşoğlu, başarılı bir seçim geçirdiklerini söyledi.

Emeği geçen katkı veren herkese teşekkür eden Bakan Çavuşoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü: "Menderes Türel'i gönülden tebrik ediyorum. İnşallah kaldığı yerden Antalya'ya hizmet etmeye devam edecek. Çünkü o hizmet adamı. Hizmetin ustası. Çünkü o Antalya'nın evladı ve Antalya sevdalısı. O Antalya için Ankara'daki çok önemli kritik görevleri bıraktı, geldi. Çünkü Antalya'ya borcu var. Antalya'ya borcunu ödeyecek. Akaydın'ın borçlarını da öder merak etmeyin. Türel de o beceri birikim, bilgi ve yürek var. Onlar bizim için hiç problem değil."

Çavuşoğlu, birçok il ve ilçede belediye başkanlıklarını kazandıklarını kaydederek sözlerine şöyle devam etti: "Hepsini kutluyorum. Artık Kepez ilçesi gariban değil. Artık Kepez'e büyükşehirden büyük hizmetler gelecek. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü kardeşim artık yalnız kalmayacak. Antalya CHP'nin kalesiymiş. Antalya bu da nereden çıktı? 2007 seçimlerinde AK Parti, 2004'de AK Parti, 2011'de birinci parti AK Parti."

CHP'nin bazı yerlere 'kalemiz' dediğini anlatan Çavuşoğlu, şöyle konuştu: "Bunlardan birisi de Akseki'ydi. Akseki kimin oldu. İşte İsmet Uysal. Gazipaşa'da CHP üçüncü parti oldu. Artık Antalyalılar ideolojiye kurban etmiyor şehrini. Antalyalılar artık sloganlara feda etmiyor şehrini. Antalyalılar şehri çalışan insanlara emanet ediyor. Onların da bazen bize faydası oluyor. Özellikle Akaydın'a teşekkür ediyoruz. En çok faydası Antalyalılara belediyeciliği özletti. Akaydın yalanla geldi, dün akşam da yalanla gitti. Neymiş Çavuşoğlu, gelmiş sandıkların yeniden açılmasını sayılmasını istemiş. Yalanın kuyruklusu. Bir milletvekili, bir bakan sandıkları tekrar açtırıp saydırabilir mi? Böyle bir yetkisi var mı? Bu hukuka uygun mu? Avukatlar itiraz eder YSK uygun görürse tekrar sayılır. Oraya gençlik kollarını çağırarak dışarıda olay çıkartmaya çalıştı. 2009'da '100 bin kişiye iş vereceğim' dedi. 5 yıl sıfırı kim attı diye araştırmaktan iş yapamadı. Çirkeflikle geldi çirkeflikle gitti."

"AYYILDIZLI TÜRK BAYRAĞINI ANTALYA BELEDİYE BİNASINDA DALGALANDIRACAĞIZ"

Antalya'nın güzel bir ders verdiğini dile getiren Bakan Çavuşoğlu, sözlerini şöyle tamamladı: "2009 yılında Antalya bir kere yalana kandı. Ben bir kere kanarım yalana dedi ve dersini verdi. Görev teslimi yaparken Türel'e yaptıkları çirkefliği hatırlıyoruz. Ama biz onlar gibi çirkef değiliz. Biz medeni davranacağız. İnsan gibi devir teslim yapmasını bileceğiz. Onlar gibi o gün Türk bayrağını indirip CHP bayrağını asmayacağız. Ayyıldızlı Türk bayrağını Antalya belediye binasında dalgalandıracağız. Bizim farkımız bu. Hiç merak etmeyin. Sadece Kepez değil Antalya'nın hiçbir yeri artık yalnız değil. Antalya'nın her yerinde Türel kardeşimizin hizmetlerini göreceğiz. Türel sadece kazandığımız ilçeler de değil tüm Antalya'ya hizmet götürecek." - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Çavuşoğlu: 'Akaydın Yalanla Geldi Yalanla Gitti' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • AŞTİ'de Ramazan Bayramı Yoğunluğu
    14:20 AŞTİ'de Ramazan Bayramı Yoğunluğu

    AŞTİ'ye 5-15 Nisan 2024 tarihleri arasında 17 bin 662 otobüs giriş-çıkış yaparken, toplam 706 bin 480 yolcu sirkülasyonu gerçekleşti. Bayram tatilini değerlendirmek isteyen vatandaşlar peronları doldururken, toplam 17 bin 662 otobüs de AŞTİ'ye giriş-çıkış yaptı. Yoğunluk nedeniyle tatil öncesinde ve tatil boyunca temizlik, güvenlik, trafik gibi konularda tüm önlemler artırılırken süreç boyunca herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı.

  • Yargıtay Başkanlığı Seçimi 19. Turda Sonuçlanamadı
    14:20 Yargıtay Başkanlığı Seçimi 19. Turda Sonuçlanamadı

    Yargıtay Başkanlığı için bugün yapılan seçimin 2 turundan da sonuç alınamadı. Yarın yapılacak 19. turda Mehmet Akarca ve Ömer Kerkez yarışacak.

  • Yozgat Çamlığı'nda doğaseverler ve motor tutkunları buluştu
    14:19 Yozgat Çamlığı'nda doğaseverler ve motor tutkunları buluştu

    Yozgat Valiliği tarafından düzenlenen etkinlikte doğaseverler ve motor tutkunları Yozgat Çamlığı'nda bir araya geldi. Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan, ilin turizm potansiyelini artırmak için çalışmaların devam ettiğini belirtti.

  • Balıkesir'de Ramazan Bayramı denetimlerinde 3 milyon TL ceza kesildi
    14:18 Balıkesir'de Ramazan Bayramı denetimlerinde 3 milyon TL ceza kesildi

    Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı, Ramazan Bayramı tatili dahil olmak üzere son bir haftada gerçekleştirdiği denetimlerde 417 aranan şahıs ve 925 araç sürücüsüne toplamda 3 milyon 232 bin TL para cezası kesti. Ayrıca, yapılan denetimlerde çeşitli suçlardan arama kaydı bulunan 417 şahıs yakalandı.

  • Fındık Üretimi Kahverengi Kokarca Tehlikesi Altında
    14:16 Fındık Üretimi Kahverengi Kokarca Tehlikesi Altında

    Karadeniz Bölgesi'nde fındık üretimini tehdit eden kahverengi kokarca böceği ile mücadele çalışmaları devam ediyor. İlaçlama çalışmalarıyla kokarca popülasyonunda azalma sağlanırken, kimyasal mücadelenin önemi vurgulanıyor. Tarım yetkilileri, kokarcanın fındık bahçelerine verdiği zararın yanı sıra insan sağlığı açısından da tehlike oluşturduğunu belirtiyor.


Advertisement