Çavuşoğlu'ndan Demre'ye Müjdeli Haberler - Son Dakika
Yerel

Çavuşoğlu'ndan Demre'ye Müjdeli Haberler

Çavuşoğlu\'ndan Demre\'ye Müjdeli Haberler

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Antalya Milletvekili Adayı Mevlüt Çavuşoğlu, Demre ilçesini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

09.10.2015 15:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Antalya Milletvekili Adayı Mevlüt Çavuşoğlu, Demre ilçesini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

İlçe seçim binası önünde toplanan coşkulu kalabalıkla buluşan Mevlüt Çavuşoğlu'na, Ak Parti Antalya İl Başkanı Rıza Sümer, Demre Belediye Başkanı Süleyman Topcu, Ak Parti İlçe Başkanı Bayram Arıcı ve Antalya Büyükşehir Belediyesi Demre Koordinatörü Veli Sertbaş'ta eşlik etti.

"DEMRE HALKI ÇAVUŞOĞLU'NA MİNNETTAR"

AK Parti Demre İlçe Başkanı Bayram Arıcı, Milletvekili Adayı Mevlüt Çavuşoğlu'nun Demre için her zaman yardım ettiğine vurgu yaptı. Demre halkının bu durumdan dolayı minnettar olduğunu söyleyen Arıcı, 1 Kasım seçimlerinin tüm vatandaşlara hayırlı, uğurlu olması dileğinde bulundu.

RIZA SÜMER: "EMİN ADIMLARLA İLERLİYORUZ"

Arıcı'nın ardından konuşan Ak Parti İl Başkanı Rıza Sümer, Demre'nin Batı bölgesinde en yüksek oy oranı aldığına dikkat çekerek, vatandaşların istikrardan yana olduğunu söyledi. 1 Kasım seçimlerinde Demre'nin kendine yakışanı yapacağına inandığını belirten Sümer, "Geçtiğimiz seçimde vatandaşlarımız bizlere bir mesaj verdi. 'Ak Parti seni seviyorum ama kendine çeki düzen ver' mesajı verdi. Bizlerde bu mesajı dikkate alarak emin adımlarla ilerliyoruz. İnancımız tam doğru yolda ilerliyoruz. 1 Kasım seçimlerinde Allah'ın izniyle alnımızın akıyla başarılı bir sonuç ile vatandaşlarımızın karşısına geçeceğiz" diye konuştu.

HAVALİMANI VE KRUVAZİYER DEMRE'Yİ UÇURACAK

Son olarak vatandaşlara seslenen Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Antalya Milletvekili Adayı Mevlüt Çavuşoğlu, Demre'nin her ne kadar tarım ilçesi olsa da turizm kulvarında parlayan bir yıldız olacağını kaydetti. Çavuşoğlu, "Turizmi 12 aya çıkarmamız lazım. Hedefimiz 50 milyar dolar ise, bu hedeflerimize ulaşmak için lokomotif şehir Antalya'dır. Bu bölgenin havadan da ulaşılır olması lazım yani havaalanının yapılması gerek. Bunun 2 yıldır çalışmalarını yapıyorduk. Sağ olsun Lütfi Elvan bakanımız çalışmaları hızlandırdı. Gerekli incelemeler yapıldı. Şu anda bu bölgede 3 yerde titiz çalışmalar sürdürüyorlar. Bu çalışmalar yapılması gerekiyor, sivil havacılıkta bu çalışmalar yapılmalıdır. 3 noktada çalışmalar şu anda devam ediyor. Şundan emin olmanızı isterim. Bir aksilik çıkmayacağını düşünüyoruz. Bu bölgeye Antalya'nın 3'ncü havalimanını yaptıracağız. Alanya-Gazipasa Havalimanı yapılamaz deniliyordu, küçük uçaklar bile inmez deniyordu. Ben de iner diyordum. Tabi bu titiz çalışmaları incelemeleri yaptıktan sonra gerçekleşti" ifadelerini kullandı.

Mevlüt Çavuşoğlu konuşmasının ardından Ak Parti İl Başkanı Rıza Sümer ile birlikte Kaş ilçesine hareket etti. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çavuşoğlu'ndan Demre'ye Müjdeli Haberler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement