Çavuşoğlu'ndan Fırat Kalkanı Şehidinin Ailesine Ziyaret - Son Dakika
Politika

Çavuşoğlu'ndan Fırat Kalkanı Şehidinin Ailesine Ziyaret

Çavuşoğlu'ndan Fırat Kalkanı şehidinin ailesine ziyaret Bakan Çavuşoğlu, Çanakkale'de şehit ailesini ve Aynalı Çarşı'yı ziyaret ettiÇANAKKALE - Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Çanakkale'de şehit ailesini ve meşhur Aynalı Çarşı'yı ziyaret etti.

15.03.2017 17:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çavuşoğlu'ndan Fırat Kalkanı şehidinin ailesine ziyaret

Bakan Çavuşoğlu, Çanakkale'de şehit ailesini ve Aynalı Çarşı'yı ziyaret etti

ÇANAKKALE - Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Çanakkale'de şehit ailesini ve meşhur Aynalı Çarşı'yı ziyaret etti.

Bakan Çavuşoğlu, Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası'nda STK temsilcileri ve muhtarlarla düzenlenen toplantının ardından Fırat Kalkanı operasyonunda şehit düşen Piyade Astsubay Üstçavuş Kıvanç Kaşıkçı'nın ailesi ile görüşüp, başsağlığı dileğinde bulundu. Çavuşoğlu, daha sonra Vali Orhan Tavlı, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Necmi İnce ve İl Emniyet Müdürü Celal Sel ile birlikte Gazi Polis Memuru Seçkin Yıldırım'ın evine giderek geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Yapılan ziyaretlerinden ardından Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Çanakkale Şubesi'nde emekli astsubaylarla bir araya geldi. Basına kapalı olarak gerçekleştirilen görüşmenin ardından Bakan Çavuşoğlu, Çarşı Caddesi'nde yaya olarak esnafı ziyaret edip, dertlerini dinledi. Çavuşoğlu'na vatandaşlar ve esnaf ilgi gösterdi. Bazı vatandaşlar ise fotoğraf çektirebilmek için birbirleriyle yarıştı.

Çarşı Caddesi'nden Çanakkale'nin meşhur Aynalı Çarşısı'na geçen Bakan Çavuşoğlu'na Çarşı Başkanı Neslihan Ar tarafından bilgi verildi. Ar, Çavuşoğlu'na Çanakkale seramiğinden yapılmış bir hediye takdim etti. Burada da Aynalı Çarşı esnafını ziyaret eden Bakan Çavuşoğlu, öğle yemeğini de AK Partili ve beraberindeki heyetle birlikte esnaf lokantasında yedi. Bakan Çavuşoğlu hava yolu ile Antalya'ya gitmek üzere Çanakkale'den ayrıldı.

(UYC-MŞ)

Çavuşoğlu\'ndan Fırat Kalkanı Şehidinin Ailesine Ziyaret
Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Çavuşoğlu'ndan Fırat Kalkanı Şehidinin Ailesine Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement