Çavuşoğlu, Suudi Arabistanlı Mevkidaşı Cubeyr ile Görüştü - Son Dakika
Güncel

Çavuşoğlu, Suudi Arabistanlı Mevkidaşı Cubeyr ile Görüştü

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da Dışişleri Bakanı Adil el-Cubeyr ile bir araya geldi.

24.04.2016 18:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da Dışişleri Bakanı Adil el-Cubeyr ile bir araya geldi.

Çavuşoğlu, Suudi Arabistan temasları çerçevesinde başkent Riyad'da Suudi Arabistanlı mevkidaşı Cubeyr'i makamında ziyaret etti. Görüşmede, bölgesel gelişmelerin yanı sıra İstanbul'da gerçekleşen İslam İşbirliği Teşkilatı 13. Zirvesi'nin sonuçları, İstanbul zirvesi sırasında iki ülke arasında imzalanan koordinasyon anlaşmasının sonuçlarının hayata geçirilmesi için neler yapılması gerektiği hususlarında görüş alışverişi yapıldı.

İki bakanın görüşmesinde ayrıca, Körfez İşbirliği Konseyi ve Türkiye arasında önümüzdeki dönemde bakanlar düzeyinde bir toplantı yapılması imkanları da gündeme geldi.

Gün içinde Suudi Arabistan Kralı Selman bin Abdulaziz ile görüşen Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, akşam saatlerinde Kral Faysal Araştırmalar ve İslami Çalışmalar Merkezi tarafından Suudi Arabistan eski Dışişleri Bakanı Suud el-Faysal'ın anısına Riyad'da düzenlenecek konferansa katılacak.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Çavuşoğlu, Suudi Arabistanlı Mevkidaşı Cubeyr ile Görüştü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement