Çaycuma Bisiklet Topluluğu İstanbul Festivaline Katıldı - Son Dakika
Yerel

Çaycuma Bisiklet Topluluğu İstanbul Festivaline Katıldı

Çaycuma Bisiklet Topluluğu İstanbul Festivaline Katıldı

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde, Belediye Bünyesinde yeni oluşturulan Çaycuma Bisiklet Topluluğu, İstanbul 1. Uluslararası Bisiklet Festivaline katıldı.

08.06.2014 20:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde, Belediye Bünyesinde yeni oluşturulan Çaycuma Bisiklet Topluluğu, İstanbul 1. Uluslararası Bisiklet Festivaline katıldı.

30 Çaycumalı bisikletliyi Belediye Başkan Vekili Onur Yiğit uğurladı. Ziyaret nedeniyle İstanbul'da bulunan Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı ise Bisikletlileri İstanbul'da karşıladı. Çaycuma Bisiklet Topluluğu'nun da katıldığı Dünya Çevre Günü ve İstanbul 1. Uluslararası Bisiklet Festivali kapsamında, Lütfü Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nda bir araya gelen çok sayıda bisikletli, Boğaz Köprüsü'nden geçti. İstanbul 1. Uluslararası Bisiklet Festivali Bakırköy Cumhuriyet Meydanı'nda başladı. Festivalin açılışına yüzlerce bisikletli katıldı. Bakırköy Belediyesi Atatürk Spor ve Yaşam Köyü'nden hareket eden Bisikletliler, Lütfü Kırdar Kongre Merkezi'nin önünde toplandıktan sonra saat 11.00'de "Dünya Çevre Günü Kıtalararası İstanbul Bisiklet Gezisi" için hareket ettiler ve saat 11.30'da Boğaz Köprüsü Geçişi yaptılar. 15 bin bisiklet severin katıldığı gezi Harem- Üsküdar Otoparkında son buldu. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çaycuma Bisiklet Topluluğu İstanbul Festivaline Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement