Çaycuma'da Avanslı Su Kullanımı Dönemi Başladı - Son Dakika
Yerel

Çaycuma'da Avanslı Su Kullanımı Dönemi Başladı

Çaycuma Belediye Başkanı Kantarcı, mesai saatleri dışında vatandaşların mağdur olmamaları için belediye girişine "su avans yükleme cihazı" yerleştirdiklerini söyledi.

23.11.2015 10:14  Güncelleme: 10:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, mesai saatleri dışında vatandaşların mağdur olmamaları için belediye girişine "su avans yükleme cihazı" yerleştirdiklerini bildirdi.

Kantarcı, gazetecilere yaptığı açıklamada, ücret ödemeden su kartlarına 4 metreküplük kontör yükleyebileceklerini söyledi.

Mesai saatleri içerisinde de vatandaşın kullandığı 4 metreküplük borcunu belediyeye ödeyeceğini ifade eden Kantarcı, "Belediye binasının giriş katına Baylan ön ödemeli su sayaçları için konulan avans yükleme cihazı sayesinde, vatandaş, artık mesai saatleri dışında da sayaçlarına kredi yükleyebilecek. 17.00-08.00 saatleri arasında ve tatil günlerinde hizmet verecek cihazdan, tüm vatandaş, kredi kartı ya da nakit ödeme yapmadan yaralanabilecek. Kartlara avans olarak yüklenen dört metreküp suyun ücreti yapılacak ilk ödemede tahsil edilecek. Böylece mesai saatleri içinde herhangi bir nedenle ödeme yapamayan Çaycumalılar, hiçbir ödeme yapmadan suya ulaşacak" diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Çaycuma'da Avanslı Su Kullanımı Dönemi Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement