Çaycuma'da Belediye Başkanları Aday Adaylıklarını Topluca Açıkladılar - Son Dakika
Yerel

Çaycuma'da Belediye Başkanları Aday Adaylıklarını Topluca Açıkladılar

Çaycuma\'da Belediye Başkanları Aday Adaylıklarını Topluca Açıkladılar

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde Filyos, Saltukova Karapınar, Nebioğlu ile Çaycuma Belediyelerinde bulunan belediye başkanları Ak Parti ilçe teşkilatında aday adaylıklarını resmi olarak açıkladılar.

01.11.2013 18:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde Filyos, Saltukova Karapınar, Nebioğlu ile Çaycuma Belediyelerinde bulunan belediye başkanları Ak Parti ilçe teşkilatında aday adaylıklarını resmi olarak açıkladılar.

İlçe Teşkilat binasında düzenlenen aday adaylık başvurusunda, Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen, Filyos Belediye Başkanı Ömer Ünal, Saltukova Belediye Başkanı Adil Düzlü, Karapınar Belediye Başkanı Ercan Kınaç, Perşembe Belediye Başkanı Rasim Miyanyedi ile geçtiğimiz aylartda törenle rozet takıp partiye katılan Nebioğlu Belediye Başkanı Ertan Aydoğan, AK Parti'den yeniden belediye başkan aday adaylığı için başvuru dosyalarını İlçe Başkanı Av. Vedat Emeksiz'e teslim ettiler. İlçe Başkanı Emeksiz burada yaptığı konuşmada, belediye başkanlarına teşekkür ederek 30 Mart itibari ile tüm belediyelerin Ak Partili olacağını ifade etti. Emeksiz, "Bana bu mutluluğu yaşatan tüm Belediye Başkanlarıma teşekkür ediyorum. İl bazında en sağlıklı çalışmalar ortaya koyan teşkilat, Çaycuma'dır. Bu başarıyı, aldığımız ödülle herkesle paylaştık. 30 Mart'tan sonra tüm belediyelerin Ak Partili olacağına inancım tamdır." dedi. 2004 yılında yapılan yerel seçimlerde Belediye Başkanlığı'nı kazanarak yaklaşık 9 yıl boyunca Çaycuma Belediye Başkanlığı'nı sürdüren Mithat Gülşen ise, "2004 yılından beri Çaycuma Belediye Başkanlığı görevini yürütüyorum. Bu süreçte bana güç veren tüm partili arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. 9,5 yıl içinde ilçemizde bir çığır açıldı. Tekrar halkımın ve partimizin desteği ile üçüncü dönem Belediye Başkanlığı için aday adaylığımı açıklamış bulunuyorum." dedi. Filyos Belediye Başkanı Ömer Ünalda aday adaylık başvurusu sonrasında yaptığı konuşmada, şunları söyledi; "2009 yılında partimizin ve yöneticilerimizin desteği ile Filyos Belediye Başkanı seçildim. Filyos'ta yapılanmayanları yaptık, başarılamayanları başardık. Partimizin diğer adı hizmet partisidir. Bu hizmet için halkımızın karşısına çıkıp tekrar destek isteyeceğiz." Saltukova Belediye Başkanı Adil Düzlü ise, "Partimizin ve halkımızın desteği ile hizmet için dördüncü kez seçilirsek, elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Partimiz sayesinde halkımızın refah ve mutluğunu artırmak istiyoruz." dedi. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)'den istifa eden ve görkemli bir tören ile Ak Parti rozeti takılıp Ak Parti'ye geçen Nebioğlu Belediye Başkanı Ertan Aydoğan da duygu ve düşüncelerini belirterek şöyle dedi. "2004 yılından bu tarafa CHP'li Belediye Başkanı olarak görev yaptım. Beldede yapılan anket çalışmasından sonra arkadaşlarımla beraber Ak Parti'de siyaset yapmanın doğru olacağına karar verdik. Aileye yeni katıldık. Bundan sonra Nebioğlu şantiyeye dönecek." - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çaycuma'da Belediye Başkanları Aday Adaylıklarını Topluca Açıkladılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement