Çaycuma'da El Emekleri Görücüye Çıktı - Son Dakika
Yerel

Çaycuma'da El Emekleri Görücüye Çıktı

Çaycuma\'da El Emekleri Görücüye Çıktı

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde, Halk Eğitim Müdürlüğü’nce açılan nakış ve dikiş kurslarında yapılan el emeği göz nuru ürünler düzenlenen sergi ile görücüye çıktı.

24.06.2014 19:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde, Halk Eğitim Müdürlüğü'nce açılan nakış ve dikiş kurslarında yapılan el emeği göz nuru ürünler düzenlenen sergi ile görücüye çıktı.

Sergiye, Kozlu Kaymakamı Ahmet Karakaya, Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, Saltukova Belediye Başkanı Zerrin Güneş, Zonguldak İşkur Müdürü Gönül Demirsu, İl Afet Acil Durum Müdürü Ahmet Güngör, İl Özel İdare Sekreteri Recep Demirtaş, Milli Eğitim şube müdürleri, Zonguldak, Devrek ve Çaycuma İlçe Milli Eğitim Müdürleri, Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Necmi Çelik, Diyanet-Sen Şube Başkanı Kenan Tunç, ADD Şube Başkanı Şeref Köktürk, sivil toplum kuruluşlarını temsilcileri, siyasi parti temsilcileri, kursiyerler ve çok sayıda davetli katıldı. Çaycuma Halk Eğitim Merkezi Müdürü Necmi Çelik sergi açılışı öncesi konuşma yaparak hanımların yapmış oldukları el emeği göz nuru olan ürünleri hazırlanmasında emeği geçen kursiyerlere ve sergiye katılanlara teşekkür etti. Konuşmaların ardından serginin açılış kurdelesi kesildi. Kurdeleyi Kozlu Kaymakamı Ahmet Karaya, Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, Zonguldak İşkur Müdürü Gönül Demirsu ve Saltukova Belediye Başkanı Zerrin Güneş kesti. Kurdele kesiminin ardından kursiyerlerin yapmış oldukları ürünler protokol tarafından gezildi. Kozlu Kaymakamı Ahmet Karakaya ve beraberindekiler sergiyi gezerek kursiyerlerden yapmış oldukları ürünler hakkında bilgi aldı. Sergi gezisinin ardından hatıra fotoğrafı çektirildi ve davetlilere ikramda bulunuldu. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çaycuma'da El Emekleri Görücüye Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement