Çaycuma'nın Zirvesinde Çöpler Toplandı - Son Dakika
Yerel

Çaycuma'nın Zirvesinde Çöpler Toplandı

Çaycuma\'nın Zirvesinde Çöpler Toplandı

Çaycuma’nın Aşıklar Tepesi adı verilen zirvesinde, Kent Konseyi ve Belediye Temizlik İşleri ile beraber ortaklaşa temizlendi.

30.10.2015 10:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çaycuma'nın Aşıklar Tepesi adı verilen zirvesinde, Kent Konseyi ve Belediye Temizlik İşleri ile beraber ortaklaşa temizlendi.

Çaycuma'ya bağlı Yakademirciler Köyü sınırları içerisinde bulunan Aşıklar Tepesini Kent Konseyi Üyeleri, Kadın Meclisi Üyeleri, Yaşlılar Meclisi Üyeleri, Gençlik Meclisi Üyeleri ve Belediye temizlik işçileri temizledi. Aşıklar Tepesinde yapılan temizliğe çok sayıda gönüllü dernek ve yöneticilerinin yanında Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı da katıldı. Başkan Kantarcı, "Kent Konseyini bu duyarlı davranışı için kutluyorum, gerçekten Çaycuma'nın en güzel bölgelerinden olan bu alanı kirletenleri kınıyorum. Bundan sonra insanların daha duyarlı olacağını düşünüyorum. Şimdiki yapmış olduğumuz temizlik çalışmasında Aşıklar Tepesini çok kirletilmiş bulduk. 10 yıldır ilk defa temizlenen Aşıklar Tepesinin artık kirletilmesini istemiyoruz. Buraya gelen vatandaşlarımızdan daha temiz bir çevre için duyarlılık bekliyoruz. Bu sebeple hepimize büyük sorumluluklar düşüyor" dedi.

Çaycuma Kent Konseyi Başkanı Neşe Köktürk; "Başta Belediye Başkanımız Bülent Kantarcı'ya, Kızılay Derneği Başkanımız Nilgün Çelik hocama ve tüm kent konseyi üyelerime bugün burada bizlerle beraber oldukları için teşekkür ediyorum. Temiz insan, temiz çevre, yaşanabilir bir kent anlayışı ile Çaycuma'yı en güzel seyrettiğimiz yer olan Aşıklar Tepesini temizledik. Yaklaşık 3 ay önce kent konseyimizin üyesi olan Ercan Karakuş'un klip çekmek için geldiği Aşıklar Tepsinden çektiği bir fotoğraf kent konseyimizi harekete geçirdi. Çekilen fotoğraf hiç hoş değildi. Kent Konseyimizin değerli üyeleri başta Nilgün Çelik hocam olmak üzere, kadın komisyonumuz, yaşlılar meclisi komisyonumuz, gençlik meclisi komisyonumuz ve belediye temizlik işleri ile el ele verdik Aşıklar Tepesi diye bildiğimiz bu güzel mekanı temizledik. Naylon poşetler, çekirdek kabukları, kağıt parçaları, katı atık maddeleri ve her çeşit içki şişelerinin bulunduğu 5-10 dönümlük alan artık insanların kullanabileceği hale geldi ve artık böyle mekanları kirletmeyelim" diye konuştu. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çaycuma'nın Zirvesinde Çöpler Toplandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement