Çayda Kaybolan Avcıyı Arama Çalışmaları Devam Ediyor - Bartın - Son Dakika
Güncel

Çayda Kaybolan Avcıyı Arama Çalışmaları Devam Ediyor - Bartın

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : İş makineleri ile köprü altındaki çöp yığınlarının temizlenmesi Dalgıç ve AFAD ekiplerinin arama çalışması Bartın'da 14 gün önce Kocaçay'da kaybolan avcıyı arama çalışmaları sürüyor.

03.02.2016 14:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

İş makineleri ile köprü altındaki çöp yığınlarının temizlenmesi

Dalgıç ve AFAD ekiplerinin arama çalışması Bartın'da 14 gün önce Kocaçay'da kaybolan avcıyı arama çalışmaları sürüyor.

Üç çocuk babası Remzi Akardere'nin (32) bulunması için başlatılan çalışmalarda, Sakarya ve Bartın İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğünün 8 kişilik ekibinin yanı sıra Jandarma Özel Asayiş Komutanlığı (JÖAK) Arama Kurtarma Timi'nin 15 kişilik ekibi de yer alıyor.

10 kişilik dalgıç, 2 bot ile sürdürülen çalışmalarda çapa yardımıyla dip taramasının yanı sıra suya giren ekipler, el ve ayak yoklamasıyla arama yapıyor.

Potbaşı Köprüsü altında biriken ağaç, çalı ve çöpler, Devlet Su İşleri (DSİ) iş makinelerinin yardımıyla temizleniyor.

AFAD İl Müdürü Nurhan Doğruöz, gazetecilere yaptığı açıklamada, 20 Ocak'ta kaybolan Akardere'nin bulunması için başlatılan çalışmalarda bugüne kadar Amasra Sahil Güvenlik Grup Komutanlığı dalgıçları, Zonguldak Emniyet Müdürlüğünde görevli deniz polislerinin ve Yalova Emniyet Müdürlüğü su altı ekiplerinin görev aldığını söyledi.

Çalışmalara son olarak JÖAK arama kurtarma timinin katıldığını anlatan Doğruöz, "Şu anda arama çalışmaları Sakarya'dan gelen AFAD ile Bartın ekibimiz ile JÖAK tarafından sürdürülüyor. Akıntının fazla olması nedeniyle çalışmaları, kayıp avcının takılabileceği kıyı bölgelerdeki ağaçlık kesimde ve suyun sığ olduğu alanlarda yoğunlaştırdık. Ekipler aramaları, avcının üzerindeki elbiseye takılabilmesi için çapa ve kanca yardımıyla yapıyor" diye konuştu.

Yanaz köyü Kangahu Mahallesi'nde yaşayan Remzi Akardere, 20 Ocak'ta kuzeni Hüseyin Akardere (31) ile çıktığı avda, vurduğu ördeği almak için Kocaçay'a girmiş ve akıntıda kaybolmuştu.

4 gün önce Kocaçay'da kaybolan avcıyı arama çalışmaları sürüyor.

Çayda Kaybolan Avcıyı Arama Çalışmaları Devam Ediyor - Bartın
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Çayda Kaybolan Avcıyı Arama Çalışmaları Devam Ediyor - Bartın - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement