Çayda Kaybolan Avcıyı Aramalar Sürüyor - Son Dakika
Güncel

Çayda Kaybolan Avcıyı Aramalar Sürüyor

Çayda Kaybolan Avcıyı Aramalar Sürüyor

Bartın'da, av tüfeği ile vurduğu ördeği almak için girdiği çayda kaybolan 32 yaşındaki Remzi Akardere'yi arama çalışaları sürüyor.

21.01.2016 14:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bartın'da, av tüfeği ile vurduğu ördeği almak için girdiği çayda kaybolan 32 yaşındaki Remzi Akardere'yi arama çalışaları sürüyor. 28 yaşınadaki Ayşe Akardere, eşini arama çalışmalarını çay kenarında yaşlı gözlerle izledi.

Yanaz Köyü Kangahu Mahallesi'nde oturan inşaat işçisi, evli ve 3 çocuk babası Remzi Akardere, dün sabah kuzeni 31 yaşındaki Hüseyin Akardere ile Kocaçay Çayı kenarında avlanırken suyun yüzeyindeki ördeği vurdu. Remzi Akardere, çayın sığ bölümünden suya girip ördeği alarak kenara attıktan sonra akıntıya kapılarak kayboldu.

Jandarma, AFAD ve Amasra Sahil Güvenlik Komutanlığı ekiplerinin dün yaptığı aramalarda Remzi Akardere bulunamadı. Arama çalışmaları bu sabah yeniden başladı. Remzi Akardere'nin suya girdiği bölümden itibaren çay boyunca yapılan aramalarda şimdiye kadar yine sonuç alınamadı.

Remzi Akardere'nin eşi Ayşe Akardere, çay kenarında arama çalışmalarını yaşlı gözlerle izledi. Soğuk havaya rağmen çay kenarından bir an olsun ayrılmayan ve yakılan ateşin yanında oturan Ayşe Akardere'yi yakınları teskin etmeye çalıştı. Remzi Akardere'yi aramalar sürüyor. - Bartın

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Çayda Kaybolan Avcıyı Aramalar Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement