Çayıralan Süt Üreticiler Birliği Genel Kurulu - Son Dakika
Yerel

Çayıralan Süt Üreticiler Birliği Genel Kurulu

Yozgat Çayıralan Tarımsal Kalkınma Süt Üreticiler Birliği Genel Kurulu yapıldı.

04.03.2014 12:14  Güncelleme: 14:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çayıralan Kültür Merkezi'ndeki genel kurula, Çayıralan Belediye Başkanı Çakmak Çetin, birliği bağlı çiftçiler ve belediye meclis üyeleri katıldı.

Birlik başkanı Şah İsmail Şahingöz, burada yaptığı konuşmada, birliğin kurulduğu tarihten bu yana üye kayıt ücretlerinin bir kısmının ödenmediğini söyledi.

Birliğin durumu hakkında genel kurulda bilgi veren Şahingöz, şunları kaydetti:

"Birliğimiz hepinizin bildiği üzere 2012 yılında 77 üretici tarafından kurularak faaliyete başlamıştır. Şu an aktif 125 üye sayısına ulaşmıştır. Ancak bu sayı hayvansal varlığımız göz önüne alındığında yeterli değildir. 2014 yılında hedefimiz 500 üyeye ulaşmaktır. Geçtiğimiz 2013 yılını özetleyecek olursak, anaç sığır desteklerinin alınabilmesi için yönetim kurulu olarak yapılması gerekenler tam ve eksiksiz olarak yapılmıştır. İlçemize de süt toplama ekiplerinden üyelerimizin yararlandırma çalışmaları sürecektir. Bu amaçla üyelerimizin sütlerini toplayabilmek için öncelikle süt soğutma tankını almamız gerekiyor. Çalışmalarımız devam ediyor. Gerekli araç ve gereçleri temin etmek için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. Birliğimizin maddi gücü yeterli olmasa da yönetim kurulu olarak bunu başaracağız. Kendi imkanlarımızla birliği kurduk ve devam ettirmeye çalışıyoruz." - Yozgat

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Çayıralan Süt Üreticiler Birliği Genel Kurulu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement