Son dakika Çayırova haberleri, Çayırova son dakika, son dakika Çayırova

Son Dakika Çayırova Haberleri

  • Orta refüje giren araç demir bariyeri biçti: 1 yaralı
    16 Mar Orta refüje giren araç demir bariyeri biçti: 1 yaralı

    Kocaeli D100 bağlantı yolunda sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği panelvan, orta refüje çarparak demir bariyerleri 5 metre boyunca biçti. Kazada araçta sıkışan sürücü itfaiye ekipleri tarafından çıkarılarak hastaneye kaldırıldı. Polis olayla ilgili inceleme başlattı.

  • Kocaeli D-100 Bağlantı Yolunda Panelvan Kazası
    15 Mar Kocaeli D-100 Bağlantı Yolunda Panelvan Kazası

    Kocaeli D-100 bağlantı yolunda meydana gelen kazada, kontrolden çıkan panelvan refüje çarparak demir bariyerleri 5 metre boyunca biçti. Sürücü itfaiye ekipleri tarafından kurtarılarak hastaneye kaldırıldı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

  • Kocaeli Büyükşehir Belediyesi E-skuter İşletmeciliği İçin Başvuruları Almaya Başladı
    15 Mar Kocaeli Büyükşehir Belediyesi E-skuter İşletmeciliği İçin Başvuruları Almaya Başladı

    Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, il sınırları içerisinde e-skuter işletmeciliği yapmak isteyen firmalardan başvuruları almaya başladı. Başvuruda bulunmak isteyen işletmecilerin belirtilen tarihler arasında başvuru yapması gerekmektedir.

  • Kocaeli'de Anaokulu Öğretmeni Bakıma Muhtaç Hayvanlara Sahip Çıkıyor
    15 Mar Kocaeli'de Anaokulu Öğretmeni Bakıma Muhtaç Hayvanlara Sahip Çıkıyor

    Kocaeli'de yaşayan anaokulu öğretmeni Dilek Uğur, bakıma muhtaç hayvanların beslenme, barınma ve tedavi ihtiyacını belediyenin tahsis ettiği atıl arazide oluşturduğu yaşam alanında karşılıyor. Uğur, 10 yıl önce oluşturduğu yaşam alanında 32 bakıma muhtaç hayvana yardım ediyor ve sahiplenilebilecek olanları yeni yuvalara kavuşturuyor. Uğur, daha fazla insanın bu işe gönül vermesini ve sahipsiz hayvanlara yuva bulma çabalarının desteklenmesini diliyor.

  • Basketbol Süper Ligi ve Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde Haftanın Maçları
    15 Mar Basketbol Süper Ligi ve Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde Haftanın Maçları

    Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde 23. hafta maçları oynanacak. ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi ve Türkiye Sigorta Basketbol Ligi'nde ise 29. hafta karşılaşmaları yapılacak. Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından açıklanan programa göre, haftanın maçları şu şekilde: Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde Darüşşafaka Lassa-Reeder Samsunspor, Türk Telekom-TOFAŞ, Çağdaş Bodrumspor-Pınar Karşıyaka ve Fenerbahçe Beko-Manisa Büyükşehir Belediyespor karşılaşmaları yapılacak. ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde ise Hatay Büyükşehir Belediyespor-Melikgazi Kayseri Basketbol, Botaş-Antalya Büyükşehir Belediyespor Toroslar Basketbol, Galatasaray Çağdaş Faktoring-OGM Ormanspor, Mehmet Kavan Yapı İzmit Belediyespor-Çankaya Üniversitesi, Nesibe Aydın-İlkem Yapı Tarsusspor ve ÇBK Mersin-Emlak Konut maçları oynanacak. Türkiye Basketbol Ligi'nde ise Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor-Finalspor, Sigortam.net-Çayırova Belediyesi, Semt 77 Yalovaspor-Konyaspor, Bornova Belediyesi Karşıyaka-Pizza Lazza Haremspor ve OGM Ormanspor-Kapaklıspor maçları yapılacak.

  • Kocaeli'nin 3 ilçesinde uyuşturucu operasyonu: 4 tutuklama
    14 Mar Kocaeli'nin 3 ilçesinde uyuşturucu operasyonu: 4 tutuklama

    Kocaeli'de polis ekipleri tarafından Gebze, Çayırova ve İzmit ilçelerinde gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 9 şüpheliden 4'ü tutuklandı. Operasyonda 1 kilo 510 gram sentetik kannabinoid, 20 gram metamfetamin, 1 gram kokain, 110 ecstasy hap, 26 sentetik ecza, hassas terazi ve 24 bin 400 TL para ele geçirildi. Diğer 5 şüpheli ise serbest bırakıldı.

  • Kocaeli'de Uyuşturucu Operasyonu: 4 Tutuklama
    13 Mar Kocaeli'de Uyuşturucu Operasyonu: 4 Tutuklama

    Kocaeli'de polis ekipleri tarafından Gebze, Çayırova ve İzmit ilçelerinde gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda 9 şüpheli gözaltına alındı. Operasyonda 1 kilo 510 gram sentetik kannabinoid, 20 gram metamfetamin, 1 gram kokain, 110 ecstasy hap, 26 sentetik ecza, hassas terazi ve 24 bin 400 TL ele geçirildi. İşlemlerin ardından 4 şüpheli tutuklandı.

  • Kocaeli'de düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında 4 zanlı tutuklandı
    13 Mar Kocaeli'de düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında 4 zanlı tutuklandı

    Kocaeli'de Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonlarda 4 kişi gözaltına alındı. Yapılan aramalarda 1 kilo 530 gram sentetik uyuşturucu, 1 gram kokain, 110 uyuşturucu hap ve 26 sentetik ecza ele geçirildi. Şüpheliler, adliyeye sevk edildikten sonra tutuklandı.

  • Çayırova'da Hafif Ticari Araçla Otomobil Çarpıştı: 3 Yaralı
    13 Mar Çayırova'da Hafif Ticari Araçla Otomobil Çarpıştı: 3 Yaralı

    Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, hafif ticari araç ile otomobil çarpıştı. Kazada, sürücüler ve otomobilde bulunan bir çocuk yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırıldı ve kaza nedeniyle ulaşım bir süre kontrollü sağlandı.

  • Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, seçim çalışmalarını sürdürüyor
    13 Mar Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, seçim çalışmalarını sürdürüyor

    Çayırova Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı'nın AK Parti'den Çayırova Belediye Başkan adayı Bünyamin Çiftçi, seçim çalışmalarına devam ediyor. Çiftçi, AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu'nun da katıldığı bir programda kadınlarla bir araya geldi. Programda, seçim beyannamesinde yer alan hanımlar lokali ve aile okulu programı projelerini anlattı. Çiftçi, kadınlara yönelik projelerin önemine vurgu yaparak, aktif ve sağlıklı yaşam merkezleri kuracaklarını ve aile okulu programları düzenleyeceklerini belirtti.

  • Elektrik kabloları bomba gibi patladı: 10 sokak karanlığa gömüldü
    11 Mar Elektrik kabloları bomba gibi patladı: 10 sokak karanlığa gömüldü

    Trafoda çıkan yangın elektrik kablolarına sirayet etti. Elektrik kabloları adeta bomba gibi patlarken, gökyüzünün karanlığını alevler aydınlattı. Yangın çevre binalara sirayet etmeden itfaiye ekiplerince söndürülürken, 10 sokak karanlığa gömüldü. Çayırova Mahallesi muhtar adayı Ahmet Yılmaz, trafoların yetersiz olduğunu ve mahallenin altyapı sorunları olduğunu belirtti.

  • Kocaeli'de trafoda çıkan yangın elektrik kablolarını patlattı, 10 sokak karanlığa gömüldü
    11 Mar Kocaeli'de trafoda çıkan yangın elektrik kablolarını patlattı, 10 sokak karanlığa gömüldü

    Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde bir trafoda çıkan yangın, elektrik kablolarına sıçrayarak patlamalara neden oldu. Olay sonucunda 10 sokak karanlığa gömülürken itfaiye ekipleri yangını söndürdü.

  • Kocaeli'de İş Yerinin Deposunda Çıkan Yangın Söndürüldü
    11 Mar Kocaeli'de İş Yerinin Deposunda Çıkan Yangın Söndürüldü

    Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde bulunan bir nalburunun deposunda çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Yangın sonucunda depo büyük hasar gördü ve kullanılamaz hale geldi. İtfaiye ekipleri soğutma çalışmalarına devam ediyor.

  • Kocaeli'de bir iş yerinin deposunda çıkan yangına müdahale sürüyor
    11 Mar Kocaeli'de bir iş yerinin deposunda çıkan yangına müdahale sürüyor

    Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde bulunan bir nalburunun deposunda çıkan yangına itfaiye ekipleri müdahale ediyor. Yangın, depoda bulunan boya ve kimyasal malzemelerin nedeni henüz belirlenemeyen bir sebeple çıktı. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi ve İstanbul'dan da destek ekipler gönderildi. İtfaiye ekipleri, yoğun dumanın olduğu yangını söndürme çalışmalarına devam ediyor.

  • Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, 'Gönülden Gönüle' projesi kapsamında 12 aileyi ziyaret etti
    11 Mar Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, 'Gönülden Gönüle' projesi kapsamında 12 aileyi ziyaret etti

    Kocaeli Valisi Seddar Yavuz ve eşi Selda Yavuz, 'Gönülden Gönüle' projesi doğrultusunda Çayırova ilçesinde 12 aileyi ziyaret etti. Proje kapsamında şehit yakınları, gaziler, yaşlılar, engelliler, öksüz ve yetimler ile ihtiyaç sahibi aileler ziyaret ediliyor. Kocaeli'de 2020 yılında başlatılan proje kapsamında şu ana kadar 18 bin 301 aile ziyaret edildi.

  • CHP Genel Başkanı Özel: 'Belediye başkan adaylarımızın kapısı Kürt'e de, Türk'e de, Laz'a da, Çerkez'e de ardına kadar açıktır'
    08 Mar CHP Genel Başkanı Özel: "Belediye başkan adaylarımızın kapısı Kürt'e de, Türk'e de, Laz'a da, Çerkez'e de ardına kadar açıktır"

    CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyeleri aday tanıtım toplantısında konuştu. Özel, Türkiye İttifakı'nın belediye başkan adaylarının herkese açık olduğunu belirtti ve deprem konutlarıyla ilgili eleştirilerde bulundu. Ayrıca, Türkiye İttifakı'nın umut, sevgi ve kardeşlik üzerine kurulu olduğunu vurguladı.

  • CHP Genel Başkanı Özel: 'Belediye başkan adaylarımızın kapısı Kürt'e de, Türkiye'de, Laz'a da, Çerkez'e de ardına kadar açıktır'
    08 Mar CHP Genel Başkanı Özel: "Belediye başkan adaylarımızın kapısı Kürt'e de, Türkiye'de, Laz'a da, Çerkez'e de ardına kadar açıktır"

    CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyeleri aday tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada, Türkiye İttifakının belediye başkan adaylarının herkese açık olduğunu belirtti. Özel ayrıca, deprem konutlarıyla ilgili hükümetin sözlerini yerine getiremediğini ve Türkiye İttifakının renklerinin kırmızı ve beyaz olduğunu vurguladı. Aday tanıtım toplantısında Kocaeli'deki CHP adayları da tanıtıldı.

  • Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi ve Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde 28. hafta maçları
    08 Mar Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi ve Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde 28. hafta maçları

    Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi, ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi ve Türkiye Sigorta Basketbol Ligleri'nde 28. hafta maçları oynanacak. Programda yer alan maçlar arasında Reeder Samsunspor-Türk Telekom, Yukatel Merkezefendi Belediyesi Basket-Fenerbahçe Beko, Emlak Konut-Nesibe Aydın ve Beşiktaş-Botaş gibi önemli karşılaşmalar bulunuyor.

  • Çayırova'da Sürücü Otomobilini Ateşe Verdi
    07 Mar Çayırova'da Sürücü Otomobilini Ateşe Verdi

    Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde bir sürücü, bilinmeyen bir nedenle kendi aracını ateşe verdi. Otomobil yangını itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Polis olayla ilgili inceleme başlattı.

  • Çayırova'da Tartışma Sonucu Kadın Merdivenlerden Düşerek Yaralandı
    07 Mar Çayırova'da Tartışma Sonucu Kadın Merdivenlerden Düşerek Yaralandı

    Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde eski damadıyla tartışan bir kadın, merdivenlerden düşerek yaralandı. Olayın ardından kadın hastaneye kaldırıldı ve polis ekipleri kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

  • Çayırova'da Trafiği Kesip Kapısı Açık Hareket Eden Otomobil
    06 Mar Çayırova'da Trafiği Kesip Kapısı Açık Hareket Eden Otomobil

    Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde meydana gelen olayda, iki otomobil trafiği keserek dikkat çekti. Bir otomobilin sürücüsü, kapısını açık bırakarak ilerlemeye devam etti. Diğer otomobilin yolcusu ise bu durumu cep telefonuyla kaydetti.

  • Çayırova Belediye Başkanı ve Belediye Başkan Adayı Bünyamin Çiftçi, projelerini tanıttı
    05 Mar Çayırova Belediye Başkanı ve Belediye Başkan Adayı Bünyamin Çiftçi, projelerini tanıttı

    Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, yeniden seçilmesi halinde hayata geçireceği projeleri tanıttı. Programda konuşan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, gelecek süreçte kentin ne istediğinin farkında olduklarını belirtti. Çiftçi, 5 yıl önce hizmet sevdasıyla yola çıktıklarını ve ilçeye değer kazandıran birçok hizmete imza attıklarını söyledi.

  • Çayırova'da Erkek Öğrenci Yurdunda Yangın Çıktı
    05 Mar Çayırova'da Erkek Öğrenci Yurdunda Yangın Çıktı

    Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde bulunan erkek öğrenci yurdunun çatısında çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürüldü. Yangın sırasında öğrencilerin okulda olmaması facianın önüne geçti.

  • Kocaeli'de erkek öğrenci yurdunda çıkan yangın söndürüldü
    05 Mar Kocaeli'de erkek öğrenci yurdunda çıkan yangın söndürüldü

    Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde bulunan özel erkek öğrenci yurdunun çatı katında çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Yangın sonucunda yurtta hasar meydana gelirken, yangın sırasında yurtta kalan öğrencilerin okulda olduğu belirlendi.

  • Kocaeli Gönüllüsü Projesi Gençler Tarafından Çayırova Şehit Adem Sezgin Anaokulu Duvarları Boyandı
    05 Mar Kocaeli Gönüllüsü Projesi Gençler Tarafından Çayırova Şehit Adem Sezgin Anaokulu Duvarları Boyandı

    Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından kurulan 'Kocaeli Gönüllüsü' projesi kapsamında bir araya gelen gençler, Çayırova Şehit Adem Sezgin Anaokulu duvarlarını boyadı. Gönüllüler, çocukların hayal ettiği renklerle duvarlara çizimler yaparak, öğrencilerin hayallerini gerçeğe dönüştürdü.

  • Kanalizasyon Tartışması Kanlı Bitti: Türkiye Şampiyonu Boksör Vuruldu
    05 Mar Kanalizasyon Tartışması Kanlı Bitti: Türkiye Şampiyonu Boksör Vuruldu

    Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde komşular arasında kanalizasyon sebebiyle çıkan tartışmada, 17 yaşındaki Türkiye Şampiyonu boksör tabancayla vuruldu. Saldırgan olay yerine gözaltına alındı, sporcu ise hastaneye kaldırıldı. Olayın sebebi olarak akan kanalizasyon gösterildi. Saldırganın tehditlerle büyüyen tartışmanın ardından ateş açtığı belirtildi.

  • Çayırova'da çıkan kavgada 4 kişi yaralandı
    04 Mar Çayırova'da çıkan kavgada 4 kişi yaralandı

    Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde, komşu iki grup arasında kanalizasyon sorunu nedeniyle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Davut K. tarafından tabancayla bacağından vurulan Yunus N. ile darbedilen diğer 3 kişi hastanelere kaldırıldı. Polis, olay yerinde şüpheli Davut K'yi gözaltına aldı.

  • Kocaeli'de Yoğun Sis Etkili Oldu
    04 Mar Kocaeli'de Yoğun Sis Etkili Oldu

    Kocaeli'nin Gebze ve Çayırova ilçelerinde sabah saatlerinde bastıran sis, görüş mesafesini düşürdü. Sürücüler dikkatli seyretti, yapılar yoğun siste kayboldu.

  • Çayırova'da İnşaatta İşçi Düştü
    02 Mar Çayırova'da İnşaatta İşçi Düştü

    Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde bulunan bir inşaatta çalışan bir işçi, 4. kattan zemine düşerek ağır yaralandı. Olayın ardından işçi, hemen hastaneye kaldırıldı ve polis inceleme başlattı.

  • Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi ve ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde Haftanın Maçları
    01 Mar Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi ve ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde Haftanın Maçları

    Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde 21. hafta maçları oynanacak. ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi ve Türkiye Sigorta Basketbol Ligi'nde ise 27. hafta müsabakaları yapılacak. Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından açıklanan programa göre, haftanın maçları şu şekilde olacak: Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde Darüşşafaka Lassa-Bahçeşehir Koleji ve Bursaspor İnfo Yatırım-Pınar Karşıyaka maçları bugün oynanacak. ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde ise Bursa Uludağ Basketbol-Nesibe Aydın ve Fenerbahçe Alagöz Holding-Melikgazi Kayseri Basketbol maçları yarın gerçekleşecek. Türkiye Basketbol Ligi'nde ise Esenler Erokspor-Kapaklıspor ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor-Alagöz Holding Iğdır Basketbol maçları yarın oynanacak.

  • Murat Kurum: 'Şehir içi ulaşımında seyahat süresini yüzde 20 düşüreceğiz'
    27 Şub Murat Kurum: "Şehir içi ulaşımında seyahat süresini yüzde 20 düşüreceğiz"

    Murat Kurum: "Şehir içi ulaşımında seyahat süresini yüzde 20 düşüreceğiz" "Yol Üstü Otopark Yönetim Sistemi Uygulamasını hayata geçireceğiz" "İstanbul'un trafiğinde direksiyon sallayan herkese eğitimler vereceğiz" İBB Başkan Adayı Murat Kurum, Şişli'de Çilesiz İstanbul Tanıtım...

  • Murat Kurum'dan motokuryelere müjde: 'Motorcu dostu bariyerlerin sayısını ve uzunluklarını artıracağız'
    27 Şub Murat Kurum'dan motokuryelere müjde: "Motorcu dostu bariyerlerin sayısını ve uzunluklarını artıracağız"

    Murat Kurum'dan motokuryelere müjde: "Motorcu dostu bariyerlerin sayısını ve uzunluklarını artıracağız" "Yol Üstü Otopark Yönetim Sistemi Uygulamasını hayata geçireceğiz" "İstanbul'un trafiğinde direksiyon sallayan herkese eğitimler vereceğiz" İBB Başkan Adayı Murat Kurum, Şişli'de Çilesiz...

  • Murat Kurum'dan motokuryelere müjde: 'Motorcu dostu bariyerlerin sayısını ve uzunluklarını artıracağız'
    27 Şub Murat Kurum'dan motokuryelere müjde: "Motorcu dostu bariyerlerin sayısını ve uzunluklarını artıracağız"

    İBB Başkan Adayı Murat Kurum, Şişli'de Çilesiz İstanbul Tanıtım Toplantısı'nda yaptığı konuşma, "Başta kaza kara noktaları olmak üzere tüm yolarımızda motorcu dostu bariyerlerin sayısını ve uzunluklarını artıracağız. Buradan İstanbul'daki 250 bin motokurye emekçisine de müjdem var.

  • Mersin Büyükşehir Belediyesi Basketbol Takımı Galibiyet Serisini Sürdürdü
    25 Şub Mersin Büyükşehir Belediyesi Basketbol Takımı Galibiyet Serisini Sürdürdü

    Mersin Büyükşehir Belediyesi (MSK), Türkiye Basketbol Ligi'nde aldığı galibiyetlerle hedefine emin adımlarla ilerliyor. Son olarak Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor'u mağlup eden MSK, galibiyet serisini 9 maça çıkardı.

  • Türkiye Sigorta Türkiye Basketbol Ligi 26. Hafta Sonuçları
    24 Şub Türkiye Sigorta Türkiye Basketbol Ligi 26. Hafta Sonuçları

    Türkiye Sigorta Türkiye Basketbol Ligi'nin 26. haftasında oynanan 4 maç sonucunda alınan sonuçlar şu şekildedir: Alagöz Holding Iğdır Basketbol-Esenler Erokspor: 76-97, Finalspor-Bornova Belediyesi Karşıyaka: 94-90, Mersin Büyükşehir Belediyesi-Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor: 80-77, Çayırova Belediyesi-Gölbaşı Belediyesi TED Ankara Kolejliler: 82-87.

  • ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi ve Türkiye Sigorta Basketbol Ligi 26. hafta müsabakalarıyla devam edecek
    23 Şub ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi ve Türkiye Sigorta Basketbol Ligi 26. hafta müsabakalarıyla devam edecek

    ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi ve Türkiye Sigorta Basketbol Ligi'nin 26. hafta müsabakaları oynanacak. Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde yarın 6 maç, Pazar günü 2 maç oynanacak. Türkiye Basketbol Ligi'nde ise bugün 1 maç, yarın 6 maç, Pazartesi 1 maç ve Salı günü 2 maç oynanacak. Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde ise milli maçlar nedeniyle karşılaşma oynanmayacak.

  • DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan: Bu seçim hükümete bir mesaj olacak
    22 Şub DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan: Bu seçim hükümete bir mesaj olacak

    DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Kocaeli'de yaptığı konuşmada, Merkez Bankasının bağımsız karar alması gerektiğini vurgulayarak, seçimin hükümete bir mesaj olacağını belirtti. Babacan, partisinin Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayını tanıttı ve belediyecilik anlayışlarının hizmet odaklı olduğunu söyledi. Ayrıca, seçimlerin hükümete bir sarı kart gösterme fırsatı olduğunu ifade etti.

  • Çayırova'da beton mikseri devrildi, sürücü yaralandı
    19 Şub Çayırova'da beton mikseri devrildi, sürücü yaralandı

    Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde Ayhan C. idaresindeki beton mikseri kontrolden çıkarak devrildi. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı sürücü hastaneye kaldırıldı. Kaza nedeniyle ulaşım bir süre aksadı, ancak betonun temizlenmesi ve aracın kaldırılmasının ardından normale döndü.

  • Çayırova'da Kıyafet Kumbarasında Şok Olay
    18 Şub Çayırova'da Kıyafet Kumbarasında Şok Olay

    Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde ihtiyaç sahiplerine kıyafet ulaştırmak amacıyla sokak üzerine yerleştirilen 2 giysi kumbarasında yaşanan olaylar saniye saniye kaydedildi.

  • Çayırova Belediyesi Spor Kenti Yapıyor
    17 Şub Çayırova Belediyesi Spor Kenti Yapıyor

    Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Çayırova Belediyesi Eğitim Spor Kulübü bünyesinde spor yapan çocuklar ve aileleriyle bir araya gelerek, ilçeyi spor kenti yapma hedeflerini vurguladı.

  • Kocaeli'de hizmete giren 4 yeni ambulansla sayı 90'a ulaştı
    16 Şub Kocaeli'de hizmete giren 4 yeni ambulansla sayı 90'a ulaştı

    Kocaeli'de sağlık hizmetlerinde vakalara müdahalede hizmet kalitesini yükseltmek amacıyla 4 yeni ambulans daha hizmete sunuldu. Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, toplam 90 ambulansın hizmette bulunduğunu, 2023 yılında il genelinde 152 bin 57 vakaya müdahale edildiğinin altını çizdi.

  • Kocaeli'de 112 Acil Sağlık filosuna 4 yeni ambulans katıldı
    16 Şub Kocaeli'de 112 Acil Sağlık filosuna 4 yeni ambulans katıldı

    Sağlık Bakanlığı tarafından acil sağlık hizmetlerinde kullanılmak üzere Kocaeli Sağlık Müdürlüğüne tahsis edilen 4 yeni ambulans hizmete girdi.

  • Çayırova'da engelli bireylere yönelik farkındalık etkinliği düzenlendi
    16 Şub Çayırova'da engelli bireylere yönelik farkındalık etkinliği düzenlendi

    Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde, Çayırova Kent Konseyi Engelli Meclisi ve Gebze Pazarcılar Odası tarafından düzenlenen 'pazarda engel yoktur' etkinliğine, bedensel engelliler Sibel Aksoy ve Enes Civelek katıldı. Etkinlikte, engelli bireylerin kendi başlarına pazar alışverişi yapabilmeleri için rahat bir ortam sağlandı. Etkinlikte, pazar esnafı da engelli vatandaşlara yardımcı oldu.

  • ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi ve Türkiye Sigorta Türkiye Basketbol Ligi'nde 25. hafta maçları yapılacak
    16 Şub ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi ve Türkiye Sigorta Türkiye Basketbol Ligi'nde 25. hafta maçları yapılacak

    Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde bu hafta Türkiye Kupası karşılaşmaları nedeniyle maç yapılmayacak. ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi ve Türkiye Basketbol Ligi'nde ise 25. hafta maçları oynanacak. Detaylar haberde.

  • İşçilerin kaldığı konteyner alev alev yandı
    15 Şub İşçilerin kaldığı konteyner alev alev yandı

    Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde inşaat işçilerinin kaldığı konteynerde çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından kontrol altına alındı. Yangın sonucunda konteynerde hasar meydana geldi. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

  • Çayırova'da İnşaat İşçilerinin Kaldığı Konteyner Yangında Zarar Gördü
    15 Şub Çayırova'da İnşaat İşçilerinin Kaldığı Konteyner Yangında Zarar Gördü

    Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde bulunan bir inşaat alanında, işçilerin kaldığı konteynerde çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından kontrol altına alındı. Yangın sonucunda konteynerde hasar meydana geldi. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

  • Çayırova'da çöp konteyneri kazası: 4'ü öğrenci 5 kişi yaralandı
    12 Şub Çayırova'da çöp konteyneri kazası: 4'ü öğrenci 5 kişi yaralandı

    Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde meydana gelen kazada, bir otomobil çöp konteynerine çarptı. Konteynerin savrulması sonucu 4'ü öğrenci 5 kişi yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırıldı ve sağlık durumları iyi.

  • Çayırova'da öğretmenin kullandığı otomobil çöp konteynerine çarptı: 5 yaralı
    12 Şub Çayırova'da öğretmenin kullandığı otomobil çöp konteynerine çarptı: 5 yaralı

    Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde bir öğretmenin kullandığı otomobil, okul çıkışında çöp konteynerine çarptı. Kazada 4 öğrenci ve 1 veli yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Sürücü ise ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü.

  • Çayırova'da Otomobil Çöp Konteynerine Çarptı: 4'ü Öğrenci 5 Kişi Yaralandı
    12 Şub Çayırova'da Otomobil Çöp Konteynerine Çarptı: 4'ü Öğrenci 5 Kişi Yaralandı

    Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde bir sürücünün manevra yaparken çöp konteynerine çarpması sonucu savrulan konteyner, 4'ü öğrenci 5 kişiyi yaraladı. Yaralılar, sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı.

  • Çayırova'da otomobilin otobüs durağına çarpması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti
    11 Şub Çayırova'da otomobilin otobüs durağına çarpması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti

    Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde meydana gelen kazada, kontrolden çıkan bir otomobil otobüs durağında bekleyenlere çarptı. Kazada 1 kişi hayatını kaybederken, 1 kişi yaralandı. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine sağlık ve polis ekipleri olay yerine sevk edildi. Yaralılar hastaneye kaldırılırken, otomobil sürücüsü ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü. Polis, kazayla ilgili inceleme başlattı.

  • Çayırova'da Cadde Ortasında Kavga: Yaralılar Var
    09 Şub Çayırova'da Cadde Ortasında Kavga: Yaralılar Var

    Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde, cadde ortasında meydana gelen tekmeli yumruklu kavgada polis müdahale etti. Olay sırasında yaralanan kişiler olduğu bildirildi.

  • Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Çayırova Belediyesi'ne mağlup oldu
    09 Şub Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Çayırova Belediyesi'ne mağlup oldu

    Türkiye Basketbol Ligi 23. haftasında Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor, Çayırova Belediyesi'ne uzatma devresinde 99-106 mağlup oldu. Maçın detayları ve skorlar...

  • Çayırova Belediyesi, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor'la deplasmanda karşı karşıya gelecek
    07 Şub Çayırova Belediyesi, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor'la deplasmanda karşı karşıya gelecek

    Türkiye Basketbol Ligi'nde bu hafta Kocaeli derbisi oynanacak. Çayırova Belediyesi, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor'la deplasmanda karşı karşıya gelecek. Ligde aldığı 11 galibiyet ve 11 mağlubiyetle altıncı sırada yer alan Çayırova Belediyesi, ligin ilk yarısında oynanan karşılaşmada rakibine 64-79 mağlup olmuştu.

  • Kocaeli'de çiftçilere yüzde 50 hibeli yem bitkisi tohumu ve gübre desteği
    07 Şub Kocaeli'de çiftçilere yüzde 50 hibeli yem bitkisi tohumu ve gübre desteği

    Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, tarım ve hayvancılığı geliştirmek amacıyla çiftçilere yüzde 50 hibeli yem bitkisi tohumu ve katı organomineral taban gübresi desteği sağlayacak. Proje kapsamında 50 bin dekar mısır tarlası desteklenecek.

  • Kocaeli Valisi Seddar Yavuz ve eşi Miraç Kandili dolayısıyla ihtiyaç sahibi aileleri ziyaret etti
    07 Şub Kocaeli Valisi Seddar Yavuz ve eşi Miraç Kandili dolayısıyla ihtiyaç sahibi aileleri ziyaret etti

    Kocaeli Valisi Seddar Yavuz ve eşi Selda Yavuz, Miraç Kandili dolayısıyla Körfez ve Çayırova ilçelerinde ihtiyaç sahibi aileleri ziyaret etti. Vali Yavuz, ziyaretler sırasında ailelerin sıkıntı ve taleplerini dinleyerek ilgili kurumlara talimat verdi. Ayrıca çocuklara hediyeler veren Vali Yavuz, vatandaşlarla da sohbet etti.

  • KOCAELİ'de 6 iş yeri ve TIR'dan 4 milyon TL değerinde hırsızlık yapan çete suçüstü yakalandı
    05 Şub KOCAELİ'de 6 iş yeri ve TIR'dan 4 milyon TL değerinde hırsızlık yapan çete suçüstü yakalandı

    Kocaeli'de 6 iş yeri ve TIR'dan 4 milyon TL değerinde hırsızlık yapan 1'i kadın 7 kişilik hırsızlık çetesi, TIR parkında başka bir hırsızlık yapmak üzereyken polisin takibi sonucu suçüstü yakalandı. Adliyeye sevk edilen şüphelilerden 7'si de tutuklandı.

  • Kocaeli'de hırsızlık yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 7 zanlı tutuklandı
    05 Şub Kocaeli'de hırsızlık yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 7 zanlı tutuklandı

    Kocaeli'de Gebze ve Çayırova ilçelerindeki 6 iş yeri ve araçlardan çalınan gıda malzemesi, otomobil lastiği ve teknolojik malzemeler üzerine yapılan ihbar üzerine, İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri harekete geçti. Ekipler, İstanbul'dan başka bir hırsızlık için Gebze'ye gelen 7 şüpheliyi suçüstü yakaladı. Şüphelilerin araçlarında yapılan aramada demir kesme makası, pense ve eldiven ele geçirildi. Şüpheliler, adliyeye sevk edildikten sonra tutuklandı.

  • Kocaeli'de 4 Milyon TL Değerinde Hırsızlık Yapan Çete Suçüstü Yakalandı
    05 Şub Kocaeli'de 4 Milyon TL Değerinde Hırsızlık Yapan Çete Suçüstü Yakalandı

    Kocaeli'de 6 iş yeri ve TIR'dan 4 milyon TL değerinde hırsızlık yapan 1'i kadın 7 kişilik hırsızlık çetesi, TIR parkında başka bir hırsızlık yapmak üzereyken polisin takibi sonucu suçüstü yakalandı. Tutuklanan şüpheliler adliyeye sevk edildi.

  • 4 milyon TL değerinde malzeme çalmışlardı, suçüstü yakalandılar
    05 Şub 4 milyon TL değerinde malzeme çalmışlardı, suçüstü yakalandılar

    İstanbul'dan Kocaeli'ye hırsızlık amacıyla gelen 7 şüpheli, Gebze'de tır garajının etrafında dolaşırken suçüstü yakalandı. Şüphelilerin aracında demir kesme makası, pense ve eldiven gibi hırsızlık araçları bulundu. Şüphelilerin İstanbul'da da benzer suçlara karıştığı belirtildi. Tutuklanan şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından mahkemeye sevk edildi.

  • Kocaeli'de 6 İş Yerinden 4 Milyon TL Değerinde Malzeme Çalan 7 Şüpheli Suçüstü Yakalandı
    05 Şub Kocaeli'de 6 İş Yerinden 4 Milyon TL Değerinde Malzeme Çalan 7 Şüpheli Suçüstü Yakalandı

    Kocaeli'nin Gebze ve Çayırova ilçelerinde meydana gelen 6 hırsızlık olayında 4 milyon TL değerinde malzeme çalındı. Polis ekipleri, İstanbul'dan hırsızlık için gelen 7 şüpheliyi tır garajının etrafında dolaşırken suçüstü yakaladı. Şüphelilerin araçlarında demir kesme makası, pense ve eldiven gibi hırsızlık araçları bulundu. Şüphelilerin İstanbul'da da benzer suçlara karıştığı belirtildi. Tutuklanan şüpheliler, mahkemece cezaevine gönderildi.

  • Cumhur İttifakı AK Parti Çayırova Belediye Başkan Adayı Bünyamin Çiftçi Coşkuyla Karşılandı
    03 Şub Cumhur İttifakı AK Parti Çayırova Belediye Başkan Adayı Bünyamin Çiftçi Coşkuyla Karşılandı

    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yeniden, Cumhur İttifakı AK Parti Çayırova Belediye Başkan Adayı olarak gösterilen Bünyamin Çiftçi, ilçede coşkuyla karşılandı.

  • İşte Kocaeli'nin AK Parti belediye başkan adayları
    03 Şub İşte Kocaeli'nin AK Parti belediye başkan adayları

    İşte Kocaeli'nin AK Parti belediye başkan adayları AK Parti, Kocaeli'nin 12 ilçe belediye başkan adayını düzenlenen görkemli programla tanıttı.

  • AK Parti Kocaeli'de belediye başkan adayları belli oldu
    03 Şub AK Parti Kocaeli'de belediye başkan adayları belli oldu

    AK Parti'nin 31 Mart'ta yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimleri için Kocaeli'nin 12 ilçesindeki belediye başkan adayları belli oldu. Aday tanıtım toplantısına AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz da katıldı.

  • Kocaeli'de Özel Halk Otobüsü Şoförü Fenalaşan Yolcuyu Hastaneye Götürdü
    02 Şub Kocaeli'de Özel Halk Otobüsü Şoförü Fenalaşan Yolcuyu Hastaneye Götürdü

    Kocaeli'de Gebze-Çayırova arasında çalışan bir özel halk otobüsünde yolculuk yapan bir kadın yolcu aniden fenalaşarak bayıldı. Otobüs şoförü, duraklara uğramadan doğrudan hastaneye gitmeye karar verdi ve yolcuyu Gebze Fatih Devlet Hastanesine yetiştirdi. Yolcu tedavi altına alındı ve sağlık durumu iyi olduğu bildirildi. Olay, otobüsün güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

  • Basketbol Süper Liglerinde Haftanın Maçları
    26 Oca Basketbol Süper Liglerinde Haftanın Maçları

    Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde 18, ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde 22. hafta maçları oynanacak. Türkiye Sigorta Türkiye Basketbol Ligi'ne ise 21. hafta maçlarıyla devam edilecek. Haftanın programı şu şekildedir: Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde Galatasaray Ekmas-Aliağa Petkimspor, Reeder Samsunspor-Manisa Büyükşehir Belediyespor, Beşiktaş Emlakjet-Bursaspor İnfo Yatırım ve Bahçeşehir Koleji-Fenerbahçe Beko maçları oynanacak. ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde ise Beşiktaş-OGM Ormanspor, Bursa Uludağ Basketbol-Fenerbahçe Alagöz Holding, Emlak Konut-Hatay Büyükşehir Belediyespor ve Nesibe Aydın-Galatasaray Çağdaş Faktoring maçları gerçekleşecek. Türkiye Sigorta Türkiye Basketbol Ligi'nde ise Fenerbahçe Koleji Novotel-Çayırova Belediyesi, Alagöz Holding Iğdır Basketbol-Mersin Büyükşehir Belediyesi, Bornova Belediyesi Karşıyaka-Gölbaşı Belediyesi TED Ankara Kolejliler ve Kapaklıspor-Konyaspor maçları oynanacak.

  • Çayırova'da bir boya fabrikasında çıkan yangın kontrol altına alındı
    26 Oca Çayırova'da bir boya fabrikasında çıkan yangın kontrol altına alındı

    Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde bulunan bir boya fabrikasında çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle alevlerin ana binaya sıçramadan söndürülmesiyle kontrol altına alındı. Yangının çıkış nedeni araştırılıyor.

  • Çayırova'daki Boya Fabrikasında Çıkan Yangın İtfaiye Tarafından Söndürüldü
    25 Oca Çayırova'daki Boya Fabrikasında Çıkan Yangın İtfaiye Tarafından Söndürüldü

    Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde bulunan boya fabrikasında çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle büyümeden söndürüldü. Şekerpınar Mahallesi'ndeki fabrikada çıkan yangın, vatandaşların ihbarı üzerine itfaiye ekipleri olay yerine sevk edildi. Ekiplerin hızlı müdahalesi sayesinde yangın kontrol altına alınarak söndürüldü. Polis, olayla ilgili inceleme başlattı.

  • Çayırova'da Aile Tartışması Sonucu Apartman Yangını Çıktı
    24 Oca Çayırova'da Aile Tartışması Sonucu Apartman Yangını Çıktı

    Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde bir kişi, ailesiyle yaşadığı tartışma sonrası oturdukları apartmanın teras katını benzin dökerek ateşe verdi. Yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürülürken, şüpheli gözaltına alındı. Yangın sonucunda apartmanın teras katı kullanılamaz hale geldi.

  • Çayırova'da evini ateşe veren kişi gözaltına alındı
    24 Oca Çayırova'da evini ateşe veren kişi gözaltına alındı

    Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde psikolojik sorunları bulunan bir kişi, yaşadığı apartmanın teras katını ateşe verdi. Olayın ihbar edilmesi üzerine polis ve itfaiye ekipleri olay yerine sevk edildi. Yangın söndürüldü ancak teras katı kullanılamaz hale geldi. Metin T. isimli şüpheli ise gözaltına alındı.

  • Binayı ateşe verdi, kaçmaya çalışırken yakalandı
    24 Oca Binayı ateşe verdi, kaçmaya çalışırken yakalandı

    Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde bir şahıs, 6 katlı binanın teras katını ateşe verdi. Komşusunun balkonuna atlayarak kaçamaya çalışan şahsı vatandaşlar yakaladı. İtfaiye ekipleri gecenin karanlığını aydınlatan alevleri söndürürken, mahsur kalan kedi ve köpeği kurtardı. Yangınla ilgili inceleme başlatıldı.

  • Çayırova'da 6 Katlı Binanın Teras Katı Alevlere Teslim Oldu
    24 Oca Çayırova'da 6 Katlı Binanın Teras Katı Alevlere Teslim Oldu

    Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde bir şahıs, 6 katlı binanın teras katını ateşe verdi. Komşusunun balkonuna atlayarak kaçamaya çalışan şahsı vatandaşlar yakaladı. İtfaiye ekipleri gecenin karanlığını aydınlatan alevleri söndürürken, mahsur kalan kedi ve köpeği kurtardı. Yangınla ilgili inceleme başlatıldı.

  • Seyir halindeki otomobil alev alev yandı
    23 Oca Seyir halindeki otomobil alev alev yandı

    Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde seyir halindeki otomobil alev alev yandı. İtfaiye ekiplerince yangın söndürülürken otomobil kullanılamaz hale geldi. Yangın sebebiyle D-100 kara yolunda trafik yoğunluğu oluştu.

  • Çayırova'da Otomobil Alev Alev Yandı
    23 Oca Çayırova'da Otomobil Alev Alev Yandı

    Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde seyir halindeki bir otomobilde çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü. Yangın sonucunda otomobil kullanılamaz hale geldi. Olayda herhangi bir yaralanma olmazken, yangının sebebi araştırılıyor.

  • Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi ve ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde Haftanın Maçları
    19 Oca Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi ve ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde Haftanın Maçları

    Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde 17, ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde 21. hafta maçları oynanacak. Türkiye Sigorta Türkiye Basketbol Ligi'ne ise 20. hafta maçlarıyla devam edilecek. Haftanın programı detaylarıyla birlikte verildi.

  • Çayırova'da Dondurulmuş Tavuk Yüklü Tır Devrildi
    19 Oca Çayırova'da Dondurulmuş Tavuk Yüklü Tır Devrildi

    Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde dondurulmuş tavuk yüklü bir tır, aydınlatma direğine çarparak devrildi. Kazada aydınlatma direği bir otomobilin üzerine düşerken, tır sürücüsü ise yaklaşık 2 saat sonra kurtarıldı. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

  • Kocaeli'de Kardeşine Darbeden Şüpheli Gözaltına Alındı
    18 Oca Kocaeli'de Kardeşine Darbeden Şüpheli Gözaltına Alındı

    Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde, İnönü Mahallesi'nde kardeşler arasında çıkan kavgada bir kişi darp edildi. Olayın ardından şüpheli gözaltına alındı ve yaralı hastaneye kaldırıldı. Yaralının sağlık durumu iyi.

  • Çayırova'da polis memurunu öldüren şüpheli müebbet hapis cezasına çarptırıldı
    16 Oca Çayırova'da polis memurunu öldüren şüpheli müebbet hapis cezasına çarptırıldı

    Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde 'dur' ihtarına uymayıp hafif ticari araçla çarptığı polis memuru Hıdır Canoluk'u şehit eden Onur Uçar, 'Olası kastla öldürme' suçundan müebbet hapisle cezalandırıldı. Olayın ardından kaçan Uçar, polisin çalışmasıyla yakalandı ve hakkında dava açıldı. Gebze 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi, tüm delillerin toplanması ve eksik husus kalmaması sebebiyle Uçar'ın müebbet hapis cezasına çarptırılmasına karar verdi.

  • Çayırova'da polis memurunu öldüren şüpheli müebbet hapis cezasına çarptırıldı
    16 Oca Çayırova'da polis memurunu öldüren şüpheli müebbet hapis cezasına çarptırıldı

    Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde 'dur' ihtarına uymayıp hafif ticari araçla çarptığı polis memuru Hıdır Canoluk'u öldüren Onur Uçar, 'Olası kastla öldürme' suçundan müebbet hapisle cezalandırıldı. Mahkeme, sanığın 'Olası kastla öldürme' suçundan müebbet hapisle cezalandırılmasına karar verdi.

  • Çayırova'da polis memurunu öldüren sürücüye müebbet hapis cezası
    16 Oca Çayırova'da polis memurunu öldüren sürücüye müebbet hapis cezası

    Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde polis memurunu ölümüne neden olan sürücü, müebbet hapis cezasına çarptırıldı. Gebze 1. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından verilen kararla sanık, 'olası kastla öldürme' suçundan müebbet hapis cezası aldı. Aynı davada yargılanan diğer sanıkların dosyası ise ayrıldı. Sanığın daha önceki bir davada uyuşturucu madde ticareti yapma ve bulundurma suçundan da hapis cezası aldığı belirtildi. Olay, 24 Şubat 2023'te Çayırova'da meydana gelmiş, polis memuru çarptığı araçla ağır yaralanmış ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti.

  • Çayırova'da Hafriyat Kamyonuyla Otomobil Çarpıştı
    15 Oca Çayırova'da Hafriyat Kamyonuyla Otomobil Çarpıştı

    Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde meydana gelen trafik kazasında hafriyat kamyonuyla çarpışan otomobilin sürücüsü yaralandı. Kaza sonrası olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralı sürücü hastaneye kaldırılırken, kamyon şoförü ise ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Advertisement