Çayırova'da 8 Evden Hırsızlık Yapan 2 Kişi Tutuklandı - Son Dakika
Güncel

Çayırova'da 8 Evden Hırsızlık Yapan 2 Kişi Tutuklandı

Çayırova\'da 8 Evden Hırsızlık Yapan 2 Kişi Tutuklandı

Kocaeli'nin çayırova İlçesi'nde bulunan Özgürkent Sitesi'nde 8 daireden yaklaşık 4 bin TL ve değerli eşya çaldıkları öne sürülen 2 kişi, yakalandı.

16.08.2015 10:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli'nin çayırova İlçesi'nde bulunan Özgürkent Sitesi'nde 8 daireden yaklaşık 4 bin TL ve değerli eşya çaldıkları öne sürülen 2 kişi, yakalandı.

Özgürkent Sitesi'ne daha önce gelip keşif yaptıkları anlaşılan 28 yaşındaki T.M. ile 18 yaşındaki A.Y., sahiplerinin içerde olmadığını belirledikleri 8 dairenin kapılarını açarak girdikten sonra para ve değerli eşyaları aldı. Hırsızlığı fark eden bir kişi korkudan sesini çıkaramadı ve durumu telefonla polise bildirdi. Polisi arayaran bu kişi hırsızların  yaklaşık 10-15 dakika içinde sarı renkli bir otomobile binip uzaklaştıklarını bildirdi. Polis ekipleri bunun üzerine Mobese kamera kayıtlarını tarayarak otomobili tespit ederek  takibe başladı. İlçe merkezinde dolaşan 34 BHY 24 plakalı otomobilin yeri belirlendikten sonra ekip aracıyla yanına yaklaşıldığında kaçmaya başlayınca bu aracın hırsızlara ait olduğu kesinleşti. Araç kısa sürede yakalanarak iki kişi etkisiz hale getirildi. Çayırova İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne getirilen T.M. ve A.Y.'nin üzerinden eve araçtan çalıntı para ve değerli eşyalar bulundu. Adliyeye sevkedilen iki kişi tutuklandı. - Kocaeli

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Çayırova'da 8 Evden Hırsızlık Yapan 2 Kişi Tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement