Çayırovalı Çocuklar Birincilik Hedefliyor - Son Dakika
Spor

Çayırovalı Çocuklar Birincilik Hedefliyor

Çayırovalı Çocuklar Birincilik Hedefliyor

Kocaeli Çayırovalı çocuklar Türkiye Çocuk Oyunları Şampiyonası'nda birinci olmayı hedefliyorlar.

04.11.2013 15:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli Çayırovalı çocuklar Türkiye Çocuk Oyunları Şampiyonası'nda birinci olmayı hedefliyorlar.

Geçtiğimiz yıl Mersin'de düzenlenen Türkiye Çocuk Oyunları Şampiyonasında takım halinde 2. olan Çayırovalı çocuklar, bu kez İstanbul'da yapılacak şampiyonada birinciliği kimseye kaptırmak istemiyor. Çayırova Belediye Başkanı Ziyaettin Akbaş şampiyonaya hazırlanan çocuklara moral vermek adına idman yapılan salona gelip öğrencilerle tek tek ilgileniyor.

2011 yılında gençlik konulu proje yarışmasında Başbakan Tayyip Erdoğan'dan da ödüle layık görülen Çayırova Belediyesi'nin, Anadolu Çocuk Oyunları projesi aynı zamanda ilçeye bir de kapalı spor salonu kazandırdı. Tamamı sponsorlarla karşılanan spor kompleksinde hem kültürel hem de sporun her branşı yapılıyor.

ÇAYIROVA SPORUN MERKEZİ OLACAK

Çayırova Belediye Başkanı Ziyaettin Akbaş, çocukların kötü alışkanlıklar edinmemesi için çalıştıklarını belirterek, "Çocuklarımızın hem kültürün, hem de sporun içinde yer alması adına her türlü imkanı seferber ediyoruz. Amatör sporlara desteklerimiz artarak devam edecek. Yarınlarımızı emanet edeceğimiz yavrularımızın geleneksel oyunları devam ettirmesi, sporu sevip takımlar arasında rekabet etmeleri son derece sevindirici. Tesisleşme konusunda ise kapalı spor salonlarımızın temellerini bir bir atıyoruz. Önümüzdeki dönem projesi tamamlanmış olan olimpik yüzme havuzumuzu da ilçemize kazandıracağız. 2015 yılı itibari ile Çayırova kapalı yüzme havuzları, profesyonel çim sahalar, tenis kortlari ile sporun merkezi olacaktır" şeklinde konuştu.

Küçük sporcuların velileri ise, uzman spor hocalarının vermiş olduğu derslerden son derece memnun olduklarını söylediler. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Çayırovalı Çocuklar Birincilik Hedefliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement