Çayırovalı Emektar Muhtarlara Plaket - Son Dakika
Yerel

Çayırovalı Emektar Muhtarlara Plaket

Çayırovalı Emektar Muhtarlara Plaket

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Çayırova’daki muhtarlar ve muhtar adaylarıyla bir araya geldi.

21.03.2014 12:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Çayırova'daki muhtarlar ve muhtar adaylarıyla bir araya geldi.

Çayırova'da yaptıkları hizmetleri hep birlikte gerçekleştirdiklerini vurgulayan Başkan Karaosmanoğlu, 30 Mart'ta aday olmayan emektar muhtarlara plaket verdi. Muhtarlar ve muhtar adaylarının katıldığı programa Başkan Karaosmanoğlu'nun yanı sıra Çayırova Belediye Başkanı Ziyaettin Akbaş, AK Parti Çayırova Belediye Başkan Adayı Şevki Demirci, AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Nazmi Özmen de katıldı.

Muhtarların halkla birebir iletişim içinde olan kişiler olduğunu dile getiren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, muhtarların ailenin bir ferdi olduğunu vurguladı. Başkan Karaosmanoğlu "Bir mahalle muhtarı o mevkide yaşayan insanları en yakın bilen kişidir. Muhtarlar hizmetin ilk basamağıdır. Mahallesinde neyin eksik olduğunu en iyi onlar bilir. Biz bu açıdan Büyükşehir Belediyesi olarak muhtarlarımıza önem veriyoruz" dedi.

Çayırova Belediye Başkanı Ziyaettin Akbaş ise birlikte güzel çalışmalara imza attıklarını vurgulayarak, 30 Mart'tan sonra Başkan Adayı Şevki Demirci ile hizmetlerin ivme kazanarak artacağını belirtti. AK Parti Çayırova Belediye Başkan Adayı Şevki Demirci, muhtar adaylarına başarılar dileyerek, 30 Mart'tan itibaren kucaklayıcı bir şekilde Çayırova'ya hizmet edeceklerini söyledi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çayırovalı Emektar Muhtarlara Plaket - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement