Çayköy'de Traktör Sürücüleri Bilgilendirildi - Son Dakika
Yerel

Çayköy'de Traktör Sürücüleri Bilgilendirildi

Çayköy\'de Traktör Sürücüleri Bilgilendirildi

Erzurum Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğünce Aşkale İlçesine bağlı Çayköy’ de düzenlenen seminerde köylüler Tarım Araçlarının güvenli kullanımı projesi kapsamında bilgilendirildi.

18.04.2014 15:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erzurum Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğünce Aşkale İlçesine bağlı Çayköy' de düzenlenen seminerde köylüler Tarım Araçlarının güvenli kullanımı projesi kapsamında bilgilendirildi.

Emniyet Genel Müdürlüğü Trafik Eğitim ve Araştırma Daire Başkanlığının talimatı ile başlatılan ve 2014 yılı süresince devam edecek olan "Tarım Araçlarının Güvenli Kullanımı" Kampanyası ile ilgili olarak Erzurum Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğünce Aşkale İlçesine bağlı Çayköy'de traktör sürücülerine yönelik seminer düzenlenmiş, 45 kişinin katılımı ile gerçekleşen seminerde; Traktör Kazalarının Nedenleri, Traktör Kazalarında Sürücü ve Araç Kusurları, Traktörlerde Bulunması Gereken Donanımlar, Muayenelerde Dikkat Edilen Hususlar, Traktörlerde Yük ve Yolcu Taşıma Esasları ve Kazalarda İlk Yardım konularında traktör sürücüleri bilgilendirildi. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çayköy'de Traktör Sürücüleri Bilgilendirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement