Çaykur Genel Müdürü Sütlüoğlu'ndan Fabrikalara Gece Baskını - Son Dakika
Ekonomi

Çaykur Genel Müdürü Sütlüoğlu'ndan Fabrikalara Gece Baskını

Çaykur Genel Müdürü Sütlüoğlu\'ndan Fabrikalara Gece Baskını

Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu çay fabrikalarını denetlemeye ara vermeksizin devam ediyor.

01.08.2016 14:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu çay fabrikalarını denetlemeye ara vermeksizin devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde Fındıklı Çay Fabrikası'nda incelemelerde bulunan ÇAYKUR Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu bu sefer gece geç saatlerde Sabuncular Çay Fabrikası'nı ziyaret etti.

Genel Müdür İmdat Sütlüoğlu, beraberindeki Genel Müdür Yardımcıları Süleyman Pınarbaşı, Dr. Turgay Turna ve Yusuf Ziya Alim ile birlikte Sabuncular Çay Fabrikası'nda kapsamlı incelemelerde bulundu.

Kapasite artırım çalışmaları kapsamında yenilenen ve 150 tondan 350 ton/gün kapasiteye çıkarılan, daha teknolojik hale getirilen Sabuncular Çay Fabrikası'nın işletme, yaş çay, imalat, tasnif, laboratuvar gibi tüm kısımlarını yerinde inceleyen Genel Müdür Sütlüoğlu, yapılan çalışmalar hakkında detaylı bilgi aldı.

Fabrikalardaki yönetici, memur ve işçilerin büyük bir dayanışma ve kaynaşma örneği göstererek üreticiler ile uyum içerisinde çalıştığına değinen Sütlüoğlu, ikinci sürgünün sonlarına yaklaşılan bu günlerde ÇAYKUR'un tüm çay fabrikalarının tam kapasite çalıştığını belirtti. Çay İşletmeleri Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu, "İkinci sürgün döneminde şu ana kadar 215 bin ton yaş çay aldık, fabrikalarımızın tamamı devrededir" dedi. - RİZE

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi Çaykur Genel Müdürü Sütlüoğlu'ndan Fabrikalara Gece Baskını - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement