Çaykur Rizespor, Adanaspor'u Ağırlayacak - Son Dakika
Spor

Çaykur Rizespor, Adanaspor'u Ağırlayacak

Çaykur Rizespor, Adanaspor\'u Ağırlayacak

Çaykur Rizespor, PTT 1.Lig'in 28.haftasında kendi sahasında oynayacağı Adanaspor maçı hazırlıklarına başladı.

25.03.2013 14:11  Güncelleme: 14:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çaykur Rizespor, PTT 1. Lig'in 28. haftasında kendi sahasında oynayacağı Adanaspor maçı hazırlıklarına başladı.

PTT 1. Lig'de zirvenin adaylarından Çaykur Rizespor hafta sonu lider Kayseri Erciyesspor'u deplasmanda 1-0 mağlup ederek aralarındaki puan farkını 3'e düşürüp 2. sıraya yükseldi.

Maçın ardından bir gün izin kullanan yeşil-mavili ekip bugün Çaykur Rizespor Tesisleri'nde hafta sonu kendi evlerinde oynayacakları Adanaspor maçı hazırlıklarına başladı.

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Mustafa Denizli U20 Dünya Kupası Kura çekimlerinde bulunduğu için takım yardımcı antrenör İbrahim Üzülmez yönetiminde idmana çıktı.

Milli Takım Kampında bulunan Sezer, Cumali, Oğuzhan ile izinli olan Cernat ve sakatlığı süren Onur idmana katılmadı.

İdman öncesi basın mensuplarının sorularını cevaplayan yardımcı antrenör İbrahim Üzülmez, kalan yedi haftada kendileri için sadece sonucun önemli olduğunu belirterek, "Kayseri önemli bir maçtı bizim için. Maç öncesi oyuncularımız ile birlikte iki hafta Kayseri Erciyesspor'u analiz ettik. Belki oyunsal anlamda değil ama oyun içerisinde oyuncularımızın gösterdiği mücadele, istek, arzu çok önemliydi. İyi bir mücadele örneği sergilediler. Zor bir deplasmandan bizim için çok önemli bir üç puan aldık. Hedeflerimiz doğrultusunda yolumuza devam ediyoruz. İyi bir hava yakaladığımızı düşünüyorum. Tabi Erciyes maçında oyun içinde hatalarımızda vardı ama artık kalan haftalarda bizim için saha içerisinde önemli olan sonuçtur. Eğer bu sonucun yanında oyun olarak da kendimizi iyileştirirsek tabii ki çok daha iyi olacaktır. Biz bunu başardık. Her şey bitmiş değil. Kalan yedi hafta var. Bu kalan yedi haftada da aynı düşünce ile gücümüzü sahaya yansıtıp Rizespor camiası istediğimiz yerlere getirmek istiyoruz" dedi.

ÜZÜLMEZ'DEN TARAFTARA ÇAĞRI

İbrahim Üzülmez, Adanaspor maçında taraftarın desteğini yanlarında hissetmek istediklerini ifade ederek, "Bu hafta çok önemli bir maçımız var. Önemli diyorum çünkü bu ligde haftalık performanslar değişebiliyor. Her takımın her takımı zorlayabileceği bir lig olduğu için her maçın biçim için çok önemli olduğunu oyuncularımıza anlatıyoruz. Adana maçında bizim yanı sıra Çaykur Rizepor taraftarının da artık stadı doldurmalarını, bayram havasına girmelerini istiyoruz. Onların bize olan desteğini sahada hissetmek istiyoruz. Bize onu hissettirirken rakibe de negatif anlamda hissettirmeleri gerekiyor" diye konuştu.

İlk dört takımın sezon sonunda ilk iki içerisinde yer alabileceğini belirten Üzülmez, "Bir gerçek de var ki bunu yapmak için alttan gelen takımların zaman zaman bu avantajı yaşadığını da göz ardı etmemek gerekiyor. Bunlardan ziyade Rizespor camiasını nasıl hedefe götürürüz anlayışını benimsememiz gerekiyor" şeklinde konuştu. - RİZE

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Çaykur Rizespor, Adanaspor'u Ağırlayacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement