Çaykur Rizespor'da 3 Puan Sevinci - Son Dakika
Güncel

Çaykur Rizespor'da 3 Puan Sevinci

Çaykur Rizespor\'da 3 Puan Sevinci

Spor Toto Süper Lig'de deplasmanda oynadığı Kayserispor galibiyetiyle düşme hattından uzaklaşarak rahat bir nefes alan Çaykur Rizespor'da büyük sevinç yaşandı.

14.04.2014 15:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto Süper Lig'de deplasmanda oynadığı Kayserispor galibiyetiyle düşme hattından uzaklaşarak rahat bir nefes alan Çaykur Rizespor'da büyük sevinç yaşandı.

Çaykur Rizespor Kulübü Basın Sözcüsü Aykut Ferah, ligdeki son 3 deplasman maçından da galibiyetle ayrıldıklarını hatırlattı. Florin Cernat, Engin Baytar, Liban Abdi, Ahmet Görkem Görk, Sercan Kaya ve Eren Albayrak gibi 6 önemli oyuncularından yoksun çıktıkları Kayserispor maçını kazanmanın mutluluğunu yaşadıklarını vurgulayan Aykut Ferah, şöyle dedi:

"Kümede kalma savaşı veren rakibimiz Kayserispor'la oynadığımlız deplasman maçında futbolcularımızı ve teknik ekibimizi uzun yollardan gelip takımlarını destekleyen cefakar taraftarımızı bir kez daha kutluyoruz. Bu önemli galibiyetin ardından teknik direktörümüz Uğur Tütüneker, yurt dışına çıkılmaması kaydıyla maç sonrası istirahat süresini 1 günden 2 güne çıkardı. Takım, 2 günlük aranın ardından Torku Konyaspor maçı hazırlıklarına başlayacak."

TARAFTAR ÇOK ÖNEMLİ

Pazar günü sahalarında yine çok önemli bir maça çıkacaklarını ifade eden Aykut Ferah, şöyle devam etti:

"1 puan önümüzde bulunan Torku Konyaspor ile çok önemli bir maça çıkacağız. Ligin bitimine 5 hafta kala tüm dikkatimizi bu maça vermek istiyoruz. Büyük Rizespor taraftarını stadyuma bekliyor, bir koltuğun bile boş kalmamasını istiyoruz. Teknik ekip ve futbolcularımızın moralleri çok yüksek, inşallah önümüzdeki maçı kazanıp taraftarımıza 3 puan hediye etmek istiyoruz."

PASSOLİG KARTI UYARISI

Aykut Ferah, bilet konusunda da uyarıda bulunurken şunları söyledi:

"Erkek, kadın ve çocuk ayrımı olmadan kanunlar gereği artık sadece Passolig kartı veya kombine kartı olan seyirciler stadyuma girebilecek. Taraftarlarımızın stadyumlara girişte kullanılacağı Passolig kartlarının dağıtımı salı ve cumartesi günleri mesai saatleri içerisinde Rize Yeni Şehir Stadyumunda yapılacak." - Rize

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Çaykur Rizespor'da 3 Puan Sevinci - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement