Çaykur Rizespor'da, Fenerbahçe Maçı Hazırlıkları - Son Dakika
Yerel

Çaykur Rizespor'da, Fenerbahçe Maçı Hazırlıkları

Çaykur Rizespor\'da, Fenerbahçe Maçı Hazırlıkları

Spor Toto Süper Lig'de, 27 Nisan Pazar günü deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşacak Çaykur Rizespor, bu maçın hazırlıklarına başladı.

22.04.2014 19:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto Süper Lig'de, 27 Nisan Pazar günü deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşacak Çaykur Rizespor, bu maçın hazırlıklarına başladı.

Mehmet Cengiz Tesislerinde, antrenör İbrahim Yenigün yönetiminde yapılan çalışmaya, sakatlığı süren Ahmet Görkem Görk katılmadı. Teknik direktör Uğur Tütüneker, İstanbul'da bulunması nedeniyle idmanda yer almadı.

Sakatlıkları bulunan Kweuke, Ali Adnan, Deniz Kadah, Ümit Korkmaz ve Kıvanç Karakaş takımdan ayrı çalıştı. Kweuke'nin kasığında yırtık olduğu ve Fenerbahçe maçında forma giyemeyeceği kaydedildi. Ali Adnan'ın durumu ise önümüzdeki günlerde netlik kazanacak.

Yeşil-mavili futbolcular koşunun ardından kısa pas çalışması yaptı. Son yarım saatte üç gruba ayrılan futbolcular, kondisyon ağırlıklı bir çalışma gerçekleştirdi.

Kulüp basın sözcüsü Aykut Ferah, yaptığı açıklamada, Torku Konyaspor karşısında aldıkları galibiyetin ligde rahatlamalarını sağladığını belirterek, "Ancak her şey bitmedi. Çok dikkatli olmak zorundayız. Fenerbahçe ile çok zor bir maç oynayacağız. Fenerbahçe'nin bu maçta alacağı bir puan onlara şampiyonluğu getirecek. Her ne kadar maç cezası nedeniyle kadın ve çocuklara oynanacak gibi görünse de bu anlamı itibarıyla çok zor maç olacak. Dikkatli olmak zorundayız" dedi.

Sezon boyunca sakatlıkların takımı etkilediğini vurgulayan Ferah, "Torku Konyaspor maçında sakatlanarak çıkan Kweuke kasığındaki yırtık nedeniyle 3 hafta aramızda olamayacak. Ali Adnan'ın ise aşil tendonunda oluşan ağrılar nedeniyle durumu MR sonucuna göre netlik kazanacak. Tek mutluluğumuz, sakatlığı geçen Liban Abdi'nin takımla beraber olması" diye konuştu. - Rize

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Çaykur Rizespor'da, Fenerbahçe Maçı Hazırlıkları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement