Çaykur Rizespor-Eskişehirspor Maçının Ardından - Son Dakika
Güncel

Çaykur Rizespor-Eskişehirspor Maçının Ardından

Çaykur Rizespor-Eskişehirspor Maçının Ardından

Çaykur Rizespor-Eskişehirspor maçının ardından Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Karaman Haklı bir galibiyet aldığımıza inanıyorum Eskişehirspor Teknik Direktörü Skibbe Çaykur Rizespor'u tebrik ediyorum, galibiyeti hak ettiler Spor Toto Süper Lig'de sahasında Eskişehirspor'u 3-0 mağlup eden Çaykur Rizespor'un teknik direktörü Hikmet Karaman, maç sonunda düzenlediği basın toplantısında aldıkları galibiyetle sahasında kazanamayan takım unvanını sildiklerini söyledi.

28.02.2015 19:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çaykur Rizespor- Eskişehirspor maçının ardından

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Karaman Haklı bir galibiyet aldığımıza inanıyorum

Eskişehirspor Teknik Direktörü Skibbe Çaykur Rizespor'u tebrik ediyorum, galibiyeti hak ettiler

Spor Toto Süper Lig'de sahasında Eskişehirspor'u 3-0 mağlup eden Çaykur Rizespor'un teknik direktörü Hikmet Karaman, maç sonunda düzenlediği basın toplantısında aldıkları galibiyetle sahasında kazanamayan takım unvanını sildiklerini söyledi.

Oyuncularının iyi mücadele ettiğini ifade eden Karaman, Haklı bir galibiyet aldığımıza inanıyorum. Oyun içerisinde küçük de olsa gergin anlar oldu. Biz bu galibiyetle sahasında kazanamayan takım unvanı sildik. Bu galibiyetle iki basamak yukarı çıktık. Bu maratonu ve bu maçları iyi değerlendirerek gerekli sonuçları almamız lazım. Rakiplerimiz de aynı şeyleri düşünüyor. Minimum hata ile yolumuza devam etmeliyiz.

DUA İYİ GELDİ

Karşılaşma öncesi emekli imamın Yeni Şehir Stadyumu'nda yaptığı duayla ilgili de Karaman, Buna bakılırsa Suudi Arabistan dünya şampiyonu olmalı. Tabii ki dua önemli, Allah'tan isteme önemli. Biz Müslüman insanlarız. Bu, işin ayrı tarafı. Bunu farklı şekilde dile getirmek sosyal medyada da alay konusuna döner. Bizim kazanamama şanssızlığımız vardı. Tabii dua iyi geldi diyelim dedi.

SKIBBE HAYAL KIRIKLIĞI YAŞIYORUZ

Eskişehirspor Teknik Direktörü Michael Skibbe, aldıkları 3-0'lık mağlubiyetten dolayı büyük hayal kırıklığı yaşadıklarını belirterek İlk dakikalarda yediğimiz 2 gol ve gördüğümüz kırmızı kart bizi üzdü. İkinci yarıda ikili mücadelelerle savaşmaya çalıştık. İkinci yarıda biz de rakip de gol pozisyonlarına girdi. Rakip bizden çok gol pozisyonuna girdi. Çaykur Rizespor'u tebrik ediyorum, galibiyeti hak ettiler. Üç kere 1-0 kaybedeceğimize bir kere 3-0 kaybedelim. Haftaya oynayacağımız Bursaspor maçında bu mağlubiyeti telafi edeceğiz.

ÇAYKUR RİZESPOR BAŞKANI KALKAVAN HOCANIN KATKISI OLMUŞTUR

Çaykur Rizespor Kulüp Başkanı Metin Kalkavan, ligde yukarı sıralara çıkmak adına önemli bir galibiyet aldıklarını söyledi. Kalkavan, emekli imamın yaptığı dua ile ilgili ise, Galibiyette hocanın duasının katkısı mutlaka olmuştur dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Çaykur Rizespor-Eskişehirspor Maçının Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Giresun'un Bulancak ilçesinde kuyumcunun soyulmasına ilişkin 3 şüpheli tutuklandı
    22:23 Giresun'un Bulancak ilçesinde kuyumcunun soyulmasına ilişkin 3 şüpheli tutuklandı

    Bulancak ilçesindeki bir kuyumcunun dün gerçekleştirilen maskeli ve silahlı soygunla ilgili olarak gözaltına alınan 3 şüpheli, çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklandı. Şüpheliler, 'nitelikli yağma ve kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' suçlarından yargılanacak.

  • Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti
    22:09 Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti

    Edirne'de 2 ay önce toprağa verdiği ağabeyinin acısını sindiremeden geçen hafta Perşembe günü yine bir ağabeyini daha toprağa veren Edirne'nin meşhur ciğercisi Bahri Dinar, uyurken geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Edirne'nin tanıtıma büyük katkı sağlayan kentin sevilen yüzü, Edirne'yi Tanıtma ve Tava Ciğer Kalite Koruma Derneği Başkanı 63 yaşındaki Bahri Dinar, hayatını kaybetti.

  • İsrail saldırılarında 7 Filistinli hayatını kaybetti
    22:08 İsrail saldırılarında 7 Filistinli hayatını kaybetti

    İsrail ordusunun iki gündür saldırılarını sürdürdüğü işgal altındaki Batı Şeria'nın Tulkerim kenti ile kentte bulunan Nur Şems Mülteci Kampı'nda hayatını kaybeden Filistinli sayısı 7'ye yükseldi.


Advertisement