Çaykur Rizespor, Kardemir Karabükspor Maçına Hazırlanıyor - Son Dakika
Spor

Çaykur Rizespor, Kardemir Karabükspor Maçına Hazırlanıyor

Çaykur Rizespor, Kardemir Karabükspor Maçına Hazırlanıyor

Çaykur Rizespor, Spor Toto Süper Ligde hafta sonu kendi evinde oynayacağı Kardemir Karabükspor maçının hazırlıklarını sürdürdü.

02.04.2014 16:42  Güncelleme: 16:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çaykur Rizespor, Spor Toto Süper Lig'de hafta sonu kendi evinde oynayacağı Kardemir Karabükspor maçının hazırlıklarını sürdürdü.

Mehmet Cengiz Tesisleri'nde teknik direktör Uğur Tütüneker yönetiminde gerçekleşen antrenmanda futbolcular, ısınma hareketleri ve koşu yaparken, son bölümde ise yarım sahada maç yaptı. Yaklaşık 1,5 saat süren idmanda, hafif sakatlıkları bulunan Kweuke ve Liban Abdi takımdan ayrı çalıştı. Sakatlığı düzeldikten sonra tekrar sakatlanan Ahmet Görkem ise antrenmana katılmadı.

Antrenman öncesi konuşan Çaykur Rizesporlu futbolcu Kağan Söylemezgiller, eski takımına karşı forma giyeceğini belirterek, "Bizim için önemli bir maç, mutlaka kazanmalıyız. Puana çok ihtiyacımız var. Karabük şu an iyi durumda. Eski takımıma karşı oynayacağım. Arkadaşlarımı göreceğim için sevinçliyim. İlk maçta sakatlığım yüzünden oynayamamıştım. İnşallah güzel bir maç olur" dedi.

Her geçen hafta daha iyi oynadığını ifade eden Çaykur Rizespor'un orta saha futbolcusu Ümit Korkmaz da, "Hocamız bana fırsat verdi üç haftadır sonradan beni oyuna alıyor. Akhisar maçının ikinci yarısında oyuna girdim bir de gol attım mutluyum. Karabük maçında da görev alırsam elimden geleni yapacağım. Performansımı yükselterek 2008'de giydiğim Avusturya Milli Takım formasını tekrar giymek isterim. Ama ilk önce şu an benim için önemli olan Çaykur Rizespor'un başarısıdır" diye konuştu.

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Çaykur Rizespor, Kardemir Karabükspor Maçına Hazırlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement