Tütüneker : Kazanırsak Büyük Oranda Rahatlarız - Son Dakika
Güncel

Tütüneker : Kazanırsak Büyük Oranda Rahatlarız

Tütüneker : Kazanırsak Büyük Oranda Rahatlarız

Çaykur Rizespor'un Teknik Direktörü Uğur Tütüneker, Torku Konyaspor maçının önemine değinirken, "Kazanırsak büyük oranda rahatlarız." dedi.

16.04.2014 13:59  Güncelleme: 16:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çaykur rizespor'un teknik direktörü Uğur TütünekerTorku Konyaspor maçının önemine değinirken, "Kazanırsak büyük oranda rahatlarız" dedi.

Mehmet Cengiz Tesisleri'nde basın toplantısı düzenleyen Uğur Tütüneker, futbolcularının çok iyi mücadele ortaya koyduğunu belirtirken şunları söyledi:

"Ancak ligin dibinden kurtulmak için iyi oynamak yetmiyor. Kayserispor maçından aldığımız 3 puan moral, bizi psikolojik olarak üst seviyeye getirdi. Bu maç bizim için müthiş moral oldu. Artık her maç önemli. Bu hafta Torku Konyaspor maçımız var. Zor maçımız. 3 puan yarışına gireceğiz. Nasip olursa 3 puanla çok rahatlarız. 40 puanı yakalarsak, ligde rahatlamış olacağız."

"ÖZEL ÖNLEM ALACAĞIZ"

Torku Konyaspor'u iyi tanıdığını ifade eden Uğur Tütüneker, rakibe göre özel önlem alacaklarını belirterek, "Gekas, Hlep, Jalma gibi iyi ve dikkat edilmesi gereken futbolcuları var. Elbette önlem alacağız ama en önemlisi, ne yapacağımıza bakacağız" ifadelerini kullandı. Son haftalara bakıldığında iyi yolda olduklarını ifade eden Uğıur Tütüneker, şöyle devam etti:

"2 MAÇI ALMALIYIZ"

"Son haftalara konum olarak da iyiyiz. İçerde zor maçlardan puan alamadık. Sahanızda zaman zaman kazanmak çok kolay olmuyor. İçerde 3 maçımız kaldı. İkisini alırsak bize yeteceğini düşünüyorum. Bu maçlarda taraftarın desteği çok önemli. Bu destekle birlikte istediğimizi alacağımıza inanıyorum."

"TAKIMDA REKABET ORTAMI VAR"

Takımda rekabet ortamı oluşturduklarını ifade eden Uğur Tütüneker, son olarak şöyle dedi:

"Lua Lua çok önemli oyuncu. Bu katkıyı sağladığı için kendisine özelikle teşekkür ettim. Sadece Lua Lua değil tabii. Orhan uzun zaman sonra iyi oynadı. Kim iyiyse onunla devam ediyoruz. Takımda rekabet ortamı olmazsa olmaz. Bu rekabeti oluşturmaya çalışıyoruz. İyi olanın hakkını verdik. Çalışmayı kimse bırakmadı. Rekabette böyle oluyor. Takımda bir rekabet ortamı var. Bize sadece sahamızda galibiyete lazım." - Rize

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tütüneker : Kazanırsak Büyük Oranda Rahatlarız - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement