Çaykur Rizespor'lu Engin: Ronaldinho'yu Örnek Alıyorum - Son Dakika
Güncel

Çaykur Rizespor'lu Engin: Ronaldinho'yu Örnek Alıyorum

Çaykur Rizespor\'lu Engin: Ronaldinho\'yu Örnek Alıyorum

Spor Toto Süper Lig ekibi Çaykur Rizespor'un 8 yaşından itibaren Hollanda'da futbol eğitimi alan orta saha oyuncusu 22 yaşındaki Engin Bekdemir, kendisine dünyaca ünlü futbolcu Ronaldinho'yu örnek aldığını söyledi.

20.11.2014 12:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto Süper Lig ekibi Çaykur Rizespor'un 8 yaşından itibaren Hollanda'da futbol eğitimi alan orta saha oyuncusu 22 yaşındaki Engin Bekdemir, kendisine dünyaca ünlü futbolcu Ronaldinho'yu örnek aldığını söyledi.

Engin Bekdemir, Hollanda'da 9 yıl futbol oynadıktan sonra Portekiz'e, ardından Türkiye'de Kayserispor'a, buradan da Çaykur Rizespor'a geldiğini anlattı. Çaykur Rizespor forması altında sıralı hedefleri olduğunu kaydeden genç futbolcu şöyle dedi:

"Hedeflerime ulaşmam için çok çalışmam gerek. Öncelikle bu eksiklerimi çok çalışarak gidermek istiyorum. İdmanlar dışında özel çalışmalarım var. Gücümü nerede nasıl kullanacağımı bilmiyorum. Hocam da bu konuda beni uyardı. Oynayarak eksikliklerimi gidereceğim. Dünya futbolunda örnek aldığım isimlerden biri; Ronaldinho. Bu oyuncunun yeteneklerini beğeniyorum. Bende kendimi yetiştirmek için çok çalışmak zorundayım. Rizespor forması altında kendimi yetiştireceğime inanıyorum."

Çaykur Rizespor'da bu sezon 7 maçta 532 dakika sahada kaldığını hatırlatan Engin, daha önce görev yaptığım takımlarda kanatlarda oynadığını son takımında ise orta sahada görevlendirildiğini söyledi. Engin Bekdemir, "Orta saha daha yorucu ve çok koşmak gerek. Kanat oyununda bire birde daha iyi mücadele ediyorum. Ancak görev yerim neresi olursa olsun verilen görevi en iyi şekilde yerine getirmeye çalışıyorum" dedi.

"GALİBİYETE KİLİTLENDİK"

Ligde sahalarında henüz galibiyetleri bulunmadığını ve hafta sonu karşılaşacakları İstanbul Başakşehir maçı ile bu duruma son vermeyi hedeflediklerini anlatan Engin, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bu maça kilitlendik. Milli maç arasında çok iyi hazırlandık. Eksiklerimizi iyi gördük ve rakibimiz karşısında taraftarlarımızın desteği ile sahadan ilk galibiyeti almak istiyoruz. Sahamızda üzerimizde bir baskı yok ancak kazanamamam stresi oluştu. Bunu üzerimizden atmamız lazım. Rakibimizi iyi analiz ettik. İstanbul Başakşehir yenilmeyecek bir takım değil. Bu maçta hedefimiz mutlak 3 puan." - Rize

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Çaykur Rizespor'lu Engin: Ronaldinho'yu Örnek Alıyorum - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement