Çaykur Rizespor Taraftar Sayısını Artırmak İçin Öğretmen, İmam ve Muhtarları Elçi Yaptı - Son Dakika
Güncel

Çaykur Rizespor Taraftar Sayısını Artırmak İçin Öğretmen, İmam ve Muhtarları Elçi Yaptı

Çaykur Rizespor Taraftar Sayısını Artırmak İçin Öğretmen, İmam ve Muhtarları Elçi Yaptı

Çaykur Rizespor Kulübü, 15 bin 150 taraftar kapasiteli Çaykur Didi stadyumunda ortalama 3 bin taraftar önünde maç oynaması üzerine 3 yeni projeyi hayata geçirdi.

28.11.2015 12:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çaykur Rize spor Kulübü, 15 bin 150 taraftar kapasiteli Çaykur Didi stadyumunda ortalama 3 bin taraftar önünde maç oynaması üzerine 3 yeni projeyi hayata geçirdi. Geleceğin taraftarlarının temelinin atılmasının planlandığı projeler kapsamında yeni doğan bebeklere kulüp amblemli zıbın verilecek, bilet ücretleri karşılanacak olan beden eğitimi öğretmenleri, muhtarlar ve imamlar yeşil mavili kulübün spor elçileri olacak.

Çaykur Rizespor Kulübü Basın Sözcüsü Aykut Ferah 'Yavru atmacalar, Rizespor elçileri ve ikinci Atmaca Store' mağazası olmak üzere geleceğin taraftarlarını yetiştirmek adına 3 önemli projesi hayata geçirdiklerini söyledi. Ferah, "Yavru Atmacalar projesi ile Rize'deki hastanelerde dünyaya gelecek her bebeğe kulübümüz tarafından atmaca amblemli Rizespor zıbını hediye edilecek. Rizespor Elçileri projesi kapsamında 30 değişik spor dalını hizmete açtık. Şu an 11 değişik yaş grubundan oluşan altyapı futbol takımlarımızda yer alan 230 sporcu ile birlikte toplam sporcu sayımız 647'ye ulaştı. Hayalimiz; ilimizdeki çocuklarımızın ve gençlerimizin spor yapmalarını sağlamak, onları yetiştirip, profesyonel alanlarda ilimizi temsil etmelerine yardımcı olmaktı. Rizeli gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutarak, sağlıklı bir nesil yetiştirmek için sosyal sorumluluk projesi olarak gördüğümüz amatör branşları faaliyete geçirdik" dedi.

"ÖĞRETMEN, İMAM VE MUHTARLAR ELÇİ OLACAK"

Proje kapsamında Rize'deki Beden Eğitimi öğretmenleri, din görevlileri ve muhtarlara Çaykur Rizespor'un Spor elçileri olmaları konusunda birer mektup gönderildiğini anlatan Ferah, "Kart ve bilet ücreti kulüp tarafından karşılanacak bu kişileri Çaykur Rizespor'un evinde oynayacağı futbol maçlarına davet ettik. Aynı zamanda, 25 amatör futbol takım antrenör ve oyuncuları, Rizespor branş sporcuları, Şehit ve Gazi yakınları, olmak üzere toplamda 2874 Passolig kartı ve bilet ücretleri kulübümüz tarafından karşılanacak" diye konuştu.

Ferah, Çaykur Rizespor'u şehirle bütünleştirmeyi hedeflediklerini belirterek, "Rize merkez Deniz Caddesi üzerinde açılacak yeni Atamaca Store satış mağazamız olacak" diyerek açıklamasını noktaladı. - Rize

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Çaykur Rizespor Taraftar Sayısını Artırmak İçin Öğretmen, İmam ve Muhtarları Elçi Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement