Çaykur Rizespor Taraftarından Özdilek'e Yoğun İlgi - Son Dakika
Spor

Çaykur Rizespor Taraftarından Özdilek'e Yoğun İlgi

Çaykur Rizespor Taraftarından Özdilek\'e Yoğun İlgi

Spor Toto Süper Lig’in başlamasına kısa bir süre kala Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, katıldığı Passolig Kart tanıtım programında taraftarların yoğun ilgisiyle karşılaştı.

24.08.2014 16:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto Süper Lig'in başlamasına kısa bir süre kala Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, katıldığı Passolig Kart tanıtım programında taraftarların yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Süper Lig'de bu sezon resmen uygulamaya geçecek olan Passolig Kart uygulamasının tanıtımları ve kart satışları hızlandı. Taraftarların bir an önce kartlarını temin edilmesi amacıyla yapılan programlara yöneticiler, teknik kadro ve futbolcular katılıyor. Şu ana kadar yaklaşık 3 bin 100 Passolig kartı alan Çaykur Rizespor taraftarı sezonun yaklaşmasıyla tanıtım ve satış noktalarında kuyruk oluşturdular.

Passolig Kartı bilincini artırmak ve tanıtım amaçlı Rize Tuzcuoğlu Memişağa Parkında yapılan programa Çaykur Rizespor'un yeni teknik direktörü Mehmet Özdilek, idari menajer Servet Çavuşoğlu, futbolcular Lualua, Ali Adnan, yönetici Mehmet Erdoğan, idari koordinatör Ensar Halitağaoğlu ve çok sayıda taraftar katıldı.

Yoğun bir ilgi ile karşılanan teknik direktör Mehmet Özdilek, taraftarların ricasıyla onlarla sık sık öz çekim yaptı. Taraftarlarla kısa sohbetler eden tecrübeli hoca onlara başarı sözü verdi.

ÖZDİLEK: "STATLARIN DOLMASI ÇOK ÖNEMLİ"

Özdilek gazetecilere yaptığı açıklamada, Passolig kartı olmayan seyircilerin bu sene maç seyretme şanslarının olmadığını hatırlatarak, "Tüm taraftarları Passolig kartı almaya davet ediyorum. İlk önce tuttuğumuz takıma taraftar olarak destek vermemiz lazım. Bu hafta evimizde Gençlerbirliği'ne karşı ilk maçımızı oynayacağız. Stadların dolması çok önemli. Seyircilerin birinci asli görevi Passolig alarak takımlarına destek olmalı. Bu vesileyle bizlerde buradayız" diye konuştu.

"3 BİN 100, ÇOK DÜŞÜK BİR SAYI"

Özdilek, Passolig alarak birçok insanın statlarda ailesi ve çocukları ile birlikte sağlıklı ve güvenli ortamlarda maç seyretme adına çok önemli olduğunu belirterek, "Yeni bir uygulama. Ufak tefek sorunlar olsa bile zaman içerisinde bunların giderileceğini düşünüyorum. Bizde kendi kulübümüz olarak baktığımız zaman sayı 3 bin 100. Çok düşük bir sayı. Statların dolu olması bizim için çok değerli. Taraftarın gücünü hissetmemiz bizim için çok önemli. İnanıyorum ki hafta sonuna kadar bu sayı daha da yukarılara çıkacaktır. Bu anlamda tüm seyircilerimizi desteğe bekliyoruz. Takımların yanında ve sonu kadar destek olsunlar. Başlangıç çok önemli. Herkesi Passolig kartı ile bu hafta oynayacağımız Gençlerbirliği maçına davet ediyoruz" şeklinde konuştu.

ALİ ADNAN: "ÖNCE PASSOLİG, SONRA MAÇA BEKLİYORUZ"

Çaykur Rizespor'un başarılı futbolcusu Ali Adnan, "Kim Ali Adnan ve Çaykur Rizespor'u izlemek istiyorsa Passolig kartını almaya davet ediyoruz. İlk önce bu Passolig kartını almamız gerekiyor. Ondan sonra stada gelerek Ali Adnan ve Çaykur Rizespor'u izleyebilirler. Bütün taraftarlarımızı maça bekliyoruz. Bu sezon başka bir Çaykur Rizespor geliyor" dedi.

LUALUA: İLK BAŞTAN İŞİ SIKI TUTMALIYIZ

Sezona iyi hazırlandıklarını belirten Çaykur Rizespor'un golcü oyuncusu Lualua, "Şehrimizin geçen sezon son on haftada göstermiş olduğu ilgi, alaka, desteği bizi çok farklı motive etti. Bu sene bunun için geç kalmamalıyız. Bu şehirde yaşayan her Rizeli en son haftalar değil de en başından bize destek vermelidir. İlk baştan hep beraber işi sıkı tutmalıyız. Rizespor demek sadece futbolcu, teknik adam, başkan demek değildir. Bütün şehir Rizespor demektir. Biz bütün Rize'nin bize desteklemesini istiyoruz. Şimdiden herkes Passolig kartlarını alsınlar, geç kalmasınlar. Tribünde taraftar desteğiyle geçen sezondan daha iyi bir Rizespor onlara izlettireceğiz" açıklamasını yaptı. - RİZE

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Çaykur Rizespor Taraftarından Özdilek'e Yoğun İlgi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement