Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Karaman Ligde Kalmak İstiyorsak Puanları Almalıyız - Son Dakika
Güncel

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Karaman Ligde Kalmak İstiyorsak Puanları Almalıyız

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Karaman Ligde Kalmak İstiyorsak Puanları Almalıyız

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Karaman Ligde kalmak istiyorsak puanları almalıyız Spor Toto Süper Lig ekibi Çaykur Rizespor'un teknik direktörü Hikmet Karaman, Ligde kalmak istiyorsak puanları almak zorundayız dedi, Balıkesirspor maçının önemine işaret etti.

04.03.2015 14:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Karaman Ligde kalmak istiyorsak puanları almalıyız

Spor Toto Süper Lig ekibi Çaykur Rizespor'un teknik direktörü Hikmet Karaman, Ligde kalmak istiyorsak puanları almak zorundayız dedi, Balıkesirspor maçının önemine işaret etti.

Karaman, düzenlediği basın toplantısında Eskişehirspor karşısında aldıkları galibiyetin kendilerinin moral ve motivasyonunu artırdığını belirterek önlerinde zorlu Balıkesirspor maçı olduğunu hatırlattı. Balıkesirspor ile çok zorlu bir maça çıkacaklarını ifade eden Karaman, Bu maçı yüzde yüz kazanmak zorunda olan rakibimiz hücum gücü yüksek oyun oynayacak. Buna göre önlemlerimizi alacağız. Bu maçta stratejik olmalıyız. Bu da beyinden geçiyor. Bunu iyi becerebilirsek sonuç iyi olur dedi.

GÜCÜN VARSA LİGDE KALIRSIN

Karaman, Ligde kalacak takım rakip kim olursa olsun puanları almak zorunda. Gücün varsa ligde kalırsın. Biz kalmak istiyoruz. Balıkesirspor maçında puanları almak zorundayız. Ligde 21 puanımız var. Bugünkü görüntü ile ligde kalmak istiyorsak 38 puanı garantilememiz gerekiyor. Bunun için en az 6 maç kazanmamız şart. 17 puan daha alır ve 38 puana ulaşırsak hedefimize varabiliriz diye konuştu.

ALİ ADNAN'IN PERFORMANSI

Asya Kupası'ndan dönerek takıma dahil olan savunma oyuncusu Ali Adnan'ın eleştiri konusu olan performansı ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Karaman, Ben Ali Adnan'ı televizyonlardan izlediğimde 'müthiş bir futbolcu' diyordum. Ancak Ali Adnan'ın hücumsal yönlerini görüyorduk. Top rakipteyken arkadaşı değerlendirmiyorduk. Bunları kendisi ile de konuştum. Bunu geliştirmemiz gerekiyor. Asya Kupasına gittiği için takımla birlikte çalışamadı. Takımla birlikte çalışsaydı çok daha farklı Ali Adnan izleyebilirdik dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Karaman Ligde Kalmak İstiyorsak Puanları Almalıyız - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement