Çaykur Rizesporlu Ali Adnan: "Maç Fenerbahçe İçin Daha Zor" - Son Dakika
Güncel

Çaykur Rizesporlu Ali Adnan: "Maç Fenerbahçe İçin Daha Zor"

– çaykur rizespor'un bugün yaptığı antrenmandan önce açıklamalarda bulunan Ali Adnan, "Pazar günkü müsabaka, asıl Fenerbahçe için zor bir maç" dedi.

23.04.2014 15:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

– çaykur rizespor'un bugün yaptığı antrenmandan önce açıklamalarda bulunan Ali Adnan, "Pazar günkü müsabaka, asıl Fenerbahçe için zor bir maç" dedi.

Ali Adnan, ligde son 3-4 maçtır performanslarının çok iyi olduğunu dile getirirken, "Bizim için değil, asıl Fenerbahçe için zor bir maç olacak. Onlar şampiyon olmak istiyor. Biz ise İstanbul'a rahat gidiyoruz. Zor bir maç olmayacak. Fenerbahçe karşısında kazanacağımıza inanıyoruz" dedi. Fenerbahçeli futbolcuların şampiyonluğa oynayan oyuncular olduğuna da dikkati çeken Ali Adnan, şöyle devam etti:

"Ayrıca Avrupa tecrübeleri de var. Ancak özellikle bizim defansımız 3-4 maçtır çok iyi performansı ortaya koyuyor. Onların hücum oyuncularına geçit vermeyeceğiz.  Fenerbahçe'den çekinmiyoruz."

HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRDÜLER

Çaykur Rizespor, deplasmanda oynayacağı Fenerbahçe maçının hazırlıklarını sürdürdü.

Mehmet Cengiz Tesislerindeki antrenman öncesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle öğrenciler, futbolcularla bir araya geldi, fotoğraf çektirdi. Teknik direktör Uğur Tütüneker nezaretinde yapılan antrenmana hasta olan Engin Baytar katılmadı, sakatlığı bulunan Kweuke ve Görkem takımdan ayrı çalıştı.

Torku Konyaspor maçında sakatlanan Kweuke'nin Fenerbahçe maçında forma giyemeyeceği açıklandı. Antrenman, koşu ve kondisyon çalışmasının ardından dar alanda pas ve taktik ağırlıklı çalışma ile devam etti. - Rize

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Çaykur Rizesporlu Ali Adnan: 'Maç Fenerbahçe İçin Daha Zor' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement